Vanda (w) Creative Commons License 2006.09.07 0 0 204

Sziasztok:)

 

Kedves kis topic ez:)

 

Mivel így egyszerűbb kettébontom a választ.

 

"de az kicsit fura, hogy már-már hétköznapi jelenségként mutatkozik meg, hisz te is több srácot ismersz.. ha szabad visszakérdezni, róluk hogy derült ki számodra mindez? ők mondták el, vagy csak úgy egyszerűen kiderült?"

 

minden egyes esetben ők mondták el. Érdekes kérdés ez.. talán ahogyan beszélgetünk, ahogyan én beszélek, vagy ahogyan hozzáállok dolgokhoz.. Talán ez bizalmat kelt, nem tudom. Mindenesetre érdekes most hogy így belegondolok, mindegyik kérdéssel kezdte:)))))) valahogy úgy - ez most a legutóbbi eset a többire már ennyire nem emlékszem - hogy felmerült mint téma hogy ki hová jár szórakozni. Mikor szóba kerültek melegbárok, onnan már evidenciaként a travik, onnan egyenes út vezetett a kitárulkozáshoz a combfix-szel kapcsolatban.

 Az persze már más kérdés, hogy jómagam megrögzött öltözködő vagyok:) ha szabad ilyen butaságot mondani, tehát ez számomra érdekes téma, engem igenis érdekel, a ruha mint olyan, az érzések, egy combfixnél, tűsarkút hordok, én hogy is mondjam, átérzem azt a helyzetet is mikor valakit éppenhogy nem érdekel a kényelmetlensége, mert annyira más egy magassarkúban az ember, igenis más érzés, más ember vagy, és én is más vagyok..

Pl a napokban végre a kedvesem unszolására beszereztem egy most olyan nagyon divatos lapossarkút.. teljesen másnak érzem magam benne. És azt is tudom hogy sokan -még a nők közül is-  nem érzik ezt az orbitális változást ami egy ruhadarab okoz.

"nagyon érdekes amiket írsz, miszerint vannak ismerőseid, akik mindezt díjazzák: egyik szemem sír, a másik nevet :) ha szabadna kissé visszakérdezni ismét: mesélnél erről picit többet is? van, aki hasonló párkapcsolatban él például?"

nos van pl egy ismerősöm - tényleg csak ismerem néha beszélgettünk, tehát nem haver nem barát - aki hatalmasakat csajozik, nagy nőcsábász és azt hiszem egy pillanatig sem szégyenli vagy szégyellte s dolgot.. ha jól tudom egészen egyszerűen már a kapcsolat kezdetén (szó szerint.. mondjuk az első beszélgetésnél) elővezeti és slussz passz.

Hiszek a természetesség erejében, más kérdésekben is egyébként, tehát ha te vagyis ti majd egyszer TOTÁL természetesnek érzitek akkor más számára  is az lesz.

Nyilván nem általános érvényű törvény, vannak pofonok, de párt, a párodat másnak is nehéz megtalálni, szerintem mindenkinek megvan a maga kis "különlegessége" ha csak megnézitek a topicokat errefelé, mind erről szólnak itt.. Szeretjük a telt lányokat, vagy iszap és társai, vagy borotváld magad vagy ne.. Véleményem szerint mindegyik nehéz, bár ezeket a nehézségeket legtöbbször a tulajdonos generálja..

 

"az viszont beigazolódni látszik, (bár "normális" férfiak véleményét még nem hallottam) hogy a nők sokkal toleránsabban állnak ehhez a kérdéshez, mint a férfiak" - nem az ő hibájuk. Nem az aktuális szűklátókörű férfi a hibás, ő abban a kultúrkörben ahonnan jött ezt normáltalannak tanulta, ennek is érzi, ezt el kell fogadni.. ha a nők valóban toleránsabbak (ezt egyébként NEM hiszem) akkor az jó mert sok kis toleráns fiu is fog felnőni a toleráns anyukák nyomán.

 

És egyáltalán nem deviáns.. Ebben 100%ig biztosak lehetettek. Röhög a vakbelem amikor valaki a devianciáról osztja az észt. Amikor ő mint valamiféle felsőbbrendű lény megmondja mik a határok, hogy hol húzódik a normális vonal. és melyik amelyik ezen túlesik. Az én nyitottságom persze némely kérdésben (persze nem a crossderssing kérdésben) talán képes rombolni is.

Alaptézisében azonban ez csak egy ruha.. És egy érzés amit jelent azt a ruhadarabot hordani. Én speciel rendkívül perverznek tartom a műszálas lila öltönyt. Szerintem igencsak árt a társadalomnak és rendkívül deviáns:) ellentétben egy Victoria Secret bugyival, ami már maga egy esztétikai élmény.  

 

 

 

  

Előzmény: analexam (202)