analexam Creative Commons License 2006.09.07 0 0 202
szia!

nagyon örülök, hogy írtál, köszönöm! én voltam, aki felvetette ezt a kérdést, tettem mindezt azért, mert nemrégiben bátorkodtam kitálalni egy lányismerősömnek a "hobbimat" illetően, aki nem sokkal későb pedig elmesélte, hogy ő pedig szívesen kipróbálná lányokkal is/vagy már meg is tette (ez kissé ködös volt). ezt előtte nem tudtam róla, és mivel szinte zökkenőmentesen (sőt) hallgatta végig a hétköznapi értelemben vett normálistól eltérő szokásaimat, vágyaimat, így próbáltam párhuzamot felfedezni a kettő közt.

"Sok hasonló érdeklődésű srácot ismerek" - írod. ez számomra nagyon érdekes. azzal tisztában vagyok, hogy rengetegen gyakorolják a crossdressinget, de az kicsit fura, hogy már-már hétköznapi jelenségként mutatkozik meg, hisz te is több srácot ismersz.. ha szabad visszakérdezni, róluk hogy derült ki számodra mindez? ők mondták el, vagy csak úgy egyszerűen kiderült?

a válaszaidból kiderülni látszik, hogy tévúton jártam, amikor párhuzamot kerestem a bi-hajlamú nők és azok a cd-ket illető toleranciája közt.

nagyon érdekes amiket írsz, miszerint vannak ismerőseid, akik mindezt díjazzák: egyik szemem sír, a másik nevet :) ha szabadna kissé visszakérdezni ismét: mesélnél erről picit többet is? van, aki hasonló párkapcsolatban él például?

sajnos a párkapcsolatomat mintha kezdené kicsit megviselni ez a vonzódásom, a párom egyáltalán nem tolerálja, én viszont nem szeretném mindezt egyedül gyakorolni. normális, hetero kapcsolatomat nem szeretném feladni, viszont a kettő együtt jelenleg kivitelezhetetlennek tűnik. ezért a vívódásom, ezért kérdezek mindenfélét, akitől csak lehet.

az viszont beigazolódni látszik, (bár "normális" férfiak véleményét még nem hallottam) hogy a nők sokkal toleránsabban állnak ehhez a kérdéshez, mint a férfiak.

a te szavaid -a korábban említett lányismerősömhöz hasonlóan- is inkább megerősítésént hatottak rám, bár nem szeretnék belemagyarázni semmit, pláne ha nem ennek szántad. mégis, egy-egy ilyen "beszélgetés" után az ember kevéssé érzi magát kereteken kívül állónak, deviánsnak, újra képes azt érezni, hogy megvan a helye ebben a káoszban.
Előzmény: Vanda (w) (201)