Vanda (w) Creative Commons License 2006.09.06 0 0 201
Sziasztok:)

Mivel egyrészt érkezett egy felkérés, másrészt pedig magam is érdekes témának tartom, gondoltam véleményt nyilvánítok a nők szemszögéből.

Valamennyire visszaolvastalak benneteket, és mondjuk számomra nem igazán derült ki hogy a felkérés melyik hozzászólás kapcsán érkezett, de sebaj:)

Előrebocsájtom hogy számomra annyira vékony a határ a travik és a CD-k között, hogy néha összemosom a kettőt, ezért előre is elnézést kérek.

Sok hasonló érdeklődésű srácot ismerek (bár az egy külön érdekes kérdés hogy miért csak srácokat, esetleg ezt is ki lehetne vesézni..)

A kérdés/felkérés arra vonatkozott mit is szólnak a lányok halmazon belül is a biszex leszbikus lányok a crossdressinghez.

Jómagam mint nő mindig azon képedtem el miért is és mit is hívunk mi ma crossdressingnek.. Lehet hogy elhangzott már, de az biztos hogy ha régi festményeket vagy régi képeket (a régit én több századdal ezelőttinek gondolom) nézek mindig az jut eszembe, hogy mégis mi lenne egyáltalán különös? nem tartom átlagtól eltérőnek.. 5 évszázaddal ezelőtt nem volt igazi férfi az aki nem hordott parókát.. és nem számított igazi pasinak a napkirály udvarában az akinek nem volt rizsporozva a pofija, vagy festve a szája.
Kifejezetten férfias dolognak számított a rövid testet megmutató díszes nadrág, a sok ékszer, a sokszor szinte már a végletekig kidolgozott díszítés..

ugye a triviális állatvilág kérdéssel nem kell foglalkoznom:) azt gondolom már régesrég kiveséztétek.

Ma ugyanez egyeseknek furcsa, nőies talán..

Innen aztán már gondolom sejthető a véleményem. Egészen egyszeráűen nincs véleményem.
Egy hímet látok aki teljesen természetesen elfeledve minden belenevelt buta társadalmi dogmát, meg akarja mutatni magát a világnak, ha stílszerű akarok lenni páválkodik:) és ezt most valóban szó szerűen:)
ennek utána nem nagyon érteném ha a nők ettől viszolyognának, bár neveltetés biztosan sokat nyom a latban.

Az a kérdés mely szerint a biszex nők hogyan állnak ehhez.. háááát szerintem éppúgy mint a heterok. Ha valaki dogmatikus, korlátolt, akkor nyilván sikít az ilyesmitől. Ha nem akkor meg szerintem inkább értékeli:)

Aztán jön az a kérdés (és itt a személyem is érintett) hogy a leszbikus nők hogyan állnak hozzá. Na ez az a kérdés amit egyszerűen nem is értek.. Pontosan ugyanúgy mint bármilyen más pasihoz. Vagyis általában sehogy. Nekem attól hogy valaki női ruhában, vagy parókával, vagy sminkkel teljesen mindegy érzi jól magát de pasi.. az kifestve ruhában stb is pasi marad.

Egyébként adalékként, vannak ismerőseim sőt még a barátaim között is vannak olyan nőneműek akik ezt KIFEJEZETTEN díjazzák.
De egyébként heterok. Néhány esetben biszexnek vallják magukat (ebben nem nagyon hiszek)

Az viszont megdönthetetlen tény hogy aki annyira nyitott szexuálisan hogy lányokkal is aktusba bonyolódik, az alapállásban nyilván nyitottabb a világra (kivételek persze vannak) tehát nagyobb az esélye hogy nem fog ilyesmin fennakadni.. De szerintem ez nincs összefüggésben a lányokhoz való hozzállásával.

Várom a reakciókat:)

Üdv
Vanda