nájckingdom Creative Commons License 2006.09.04 0 0 8940
"Egy fenét. Egyszerûen arról van szó hogy Fletóék akarnak szerezni pár szavazót az önkormányzati választások elõtt az érintett területeken."

Átugrottad a cikk első mondatát, Kiss Péter szerint: "...az új energiapolitikai koncepció egyik kulcskérdése, MENNYIRE KÉPES AZ ORSZÁG ÖNÁLLÓAN BIZTOSíTANI ENERGIAELLÁTÁSA LEHETŐ LEGNAGYOBB RÉSZÉT..."

Ez drámaian új duma ettől a globalista "kormány"-tól, nem valami pitiáner bányásznapi regionális szavazatszerzés! Mintha a globalizáció, a szabadkereskedelem növekedése és az abból fakadó komparatív előnyök már az átkos múlt hét lózungjai lennének, ahol egy ilyen csapat kezdi az ÖNELLÁTÁS szükségességét emlegetni az ENERGIAELLÁTÁSBAN! (legalábbis a lehető legnagyobb mértékben, 100%-róll senki nem álmodhat egyhamar, hacsak nem lesz olyan fokú orosz exportkapacitáscsökkenés, hogy be kell érni azzal, ami itt van)

Szerintem Fletó, Kiss és a többi fejes asztalán vannak anyagok az orosz gázimport, meg a világ olajtermelése várható alakulásáról, csak nem jöhetnek vele elő azonnal, amikor már így is átütötte a padlót a népszerűségük olyantól, ami a ránk váró sokkhoz képest semmi. Kiss nem emljtette mélyművelésű bányák újranyitását, de szerintem már gondolnak erre is. A recski réz is biztosan gazdaságos lesz, jó hogy van.

(Mellesleg a bányász nem szakképzetlen fizikai melós.)
Előzmény: lcoder (8928)