Törölt nick Creative Commons License 2006.09.01 0 0 1631

Szerintem negyvenvalahány éves nyugdíjas kevés lehet, de miért nem ellenőrzik, hogy azok hogy kerültek nyugdíjba?

Rengeteg van, de ha belegondolsz, még egy is sok egy ilyen csóró országban.

A katonaság leépítésénél rendszeres volt a nyugállományba zavarás. Tele van velük a kis városom. Persze már másnap dolgozni kezdtek, többnyire vagyonvédelmi cégeknél.

A mostani köztisztviselői leépítés pontosan így zajlik.

Számtalan leszázalékolt megvette a pihenőjét. Lóvé az orvos zsebébe, nyugiba a delikvens. A rendszerváltás óta ez megy.

Hogy miért nem ellenőrzik őket? Szavazók. Mit mond ez neked?

Én legalább annyit tennék, hogy aki 100000 felett kap nyugit, annak eltörölném a 13-ik havit. Nem érdekel, hogy alkotmányellenes, diszkriminatív, stb. Aki 120-150 ellátást kap + még elveszi más elől a munkahelyet is, az ne kapjon még plusz juttatást is. Lazsáljon otthon, lóbálja a lábát a teraszon, pecázzon, akármit.

De hagyja a fiatalokat dolgozni.

Ukránok és románok jóval kevesebb pénzért dolgoznak mint a magyarok.

Na jó, én sem vagyok hülye, ne nézz annak. Persze hogy kevesebb lóvét kapnak. De azért van példám arra is, hogy 4500 ft egy napi alkalmi, ebéd nélkül. Ellátással kevesebb, ezért sokan viszik a kiflit és a májkrémet zacsiban. 4500 25 munkanappal nem kevés pénz, nehéz, de azért ledolgozható. Biztosíthatlak, ha nem volna munkám, bevállalnám. Igaz, fekete meló, de aki már több éve munkanélkülin van, az bizony nem válogathat. Azért kellene legalább ezeket a munkákat magyarokkal végeztetni, ha már fizetünk, itthon is maradjon. Majd szépen lassan valahogy bekényszeríteni őket a szürke- és fehérgazdaságba.

Van itt azért munka, már ha akar valaki melózni. Aki csak a segélyt akarja a nyerőgépbe behajigálni /mert ilyen is van dögivel/ és a torkon lecsúsztatni, azzal meg amúgy sem megyünk semmire.

Előzmény: twist (1626)