fish12 Creative Commons License 2006.09.01 0 0 89

Az a helyzet, hogy sokkal magasabbra kell tenni a mércét ahhoz, hogy valami meg is valósuljon a célokból  ...mert  idővel úgyis veszít a teljességéből. (Nevezheted ezt idealizmusnak is, de szerintem  csak 1xű  józanság) De, ha  még az elhatározás és a  változtatásban való hit is hiányzik, akkor valóban nem sok remény van a szebb és  jobb jövőre..pedig 1általán nem  lenne elérhetetlen sem lehetetlen.

Nem gondolom, hogy a világ (de még Mo. sem) gyökeresen megváltozna, ha lenne alternatív TV adó vagy adás.., de azt hiszem, hogy  bizonyos létfeltételekhez joga van  mindenkinek..A szükséges és nélkülözhetetlen élet körülményeket (mint amilyen a trágárság és mocsok nélküli  TV közvetítés) meg kellene teremteni az országban, ha nem akarjátok azt, hogy kiürüljön. 

Ez az egész gondolatkör azóta foglalkoztat, amióta megtudtam, hogy egy sok gyerekes  (értelmiségi) család pont a TV miatt akarja elhagyni az országot.

Ráadásul nem az igénytelenebbje megy el. :(

Még egyetlen család is megérné a fáradtságot ahhoz, hogy a sarkukra  álljanak azok, akik értik és  érzik is, hogy miről is van szó.... (de attól tartok, hogy nem  csak egy család van, aki így gondolkodik. ..most jut eszembe, hogy  én is valójában 2-3 ilyen cs-ról is tudok, akik ÉVEK ÓTA barátkoznak a  kiköltözés gondolatával, mert fullasztónak érzik azt az egyoldalú "primitívséget"..amiről te is  írtál.

Előzmény: Barátocska :) (86)