magnum13 Creative Commons License 2006.09.01 0 0 396
A Rina tortajat csinald 21x34 meretu tepsinel nagyobba, mert ebben a meretben csak 2 cm magas lett, de lehet hogy a sutom miatt nem nott nagyobbra.
Elokeresem a francia csoki tortat, ami szinten nem igenyel nagy munkat es raadasul a belseje kremes marad. Itt van ,megtalaltam:

Francia csokitorta (F.Kati - 2006)
- 4 tabla etcsokit (Katica, Marika...)osszeolvasztunk
- 3 vajjal.
Ha kicsit kihult, hozzaadunk
- 4 leveseskanal (merokanal) lisztet.

- 8 tojas sargajat kikeverjuk
- 20-25 dkg cukorral jo habosra.
Belekeverjuk az eddigi csokis masszat. A vegen a
- 8 tojasfeherje kemeny habjat beleforgatjuk.
Kerek, lisztezett (csak az alja!) tortaformaban
kb 20-25 perc.
Eredetileg ennek folyos a kozepe. Ha kemenyebbre akarjatok, akkor picit tobb ido kell neki.
Isteni finom ez is, nekem ez a legjobb, mert mindig kremes tortakert konyorognek, ennel nem kell kulon szorakoznom evvel.
Előzmény: ZsuR (395)