Drtty Creative Commons License 2006.09.01 0 0 12

Kedves Karmolnar jó a kép, csak a "körítést" is közölhetnéd, mert a nénik nem értik az RBK-k meg direkt félreértik majd. És a nem megy szöveget is, pedig bizony mehetne.

Egyébként jó, hogy végre van egy megfelelő polgármesterjelölt Sándorfalván. Akinek vannak tervei is. És példaképnek olyan városokat állít fiatal városunk elé, mint Mórahalom vagy Kistelek városa.

Igen elég volt már az alanti gyermekrajzon is ábrázolt úr langyosvíz tejhetetlenségéből, valóban szeretnénk új, kisvárosi, európai életet élni. És a harmadik jelölt a valóban tisztességes ember doktor úr pedig sajnos az RBKB* jelöltje, akik pedig éppen 60 évig tudták bebizonyítani, hogy hogyan tudják ezt a kis országot tönkretenni és a népet nyúzni, sanyargatni. Ékes példa erre legutóbbi kormányuk (Gyurcsány-kormány) legutóbbi intézkedései, melyek tényleg lenyúzzák a bőrünket.

 

 

*RBKB (Rohadt Büdös Kommunista Banda - a CPG verse nyomán)- előző nevei: MKP - Magyarországi Kommunisták Pártja, MDP - Magyar Dolgozók Pártja, MSZMP - Magyar Szocialista Munkáspárt, MSZP - Magyar Szocialista Párt.