Mijo Creative Commons License 2006.08.31 0 0 37

Kedves Miklós, megvártalak, míg visszatérsz, addig nem akartam reagálni.

Félreértettél, én nem - ahogy te fogalmaztál - "ellenszámlára" céloztam, hanem abból a megnyert keretből, amit említettél, instrukciókat abból a célból, hogy miként lehetne abból és ahhoz hasonlóan közcélra apellálni, de ezt majd személyesen is megbeszélhetjük, ha nincs ellenedre, miután lecsengenek a választások, függetlenül annak végeredményétől.

Köszönettel tartozunk az eddigiekért, biztos voltam abban, hogy te megértő empátiával fogod kezelni ügyünket.

A segítségnyújtás egyébként oda-issza alapokon szokott nyugodni, kinek-kinek a pillanatnyi lehetőségeihez mérten. És ahogy már nem egy ízben írtam, egy financiális támogatásnak nem feltétlen jelleggel ellentételezése szintén pénzügyi segítségnyújtás, adott időszak adott körülményei szabályozzák az ilyen dologok történést.

Például szerb kisebbségi önkormányzati elnökösködésem idején négy éven át folyamatosan  támogattam egyesületeket, tánccsoportokat, egyházi rendezvényeket, és most, az elmúlt hónapok során, amikor a pénz "csak" egy része mindannak, amiben hiányt szenvedünk, még tevékeny segítséget sem kaptunk minden olyantól, akitől elvártuk volna. Semmi gond, "indiánok" maradunk, és amikor tehetősebb idők következnek, tudni fogjuk azt, kinek/kiknek tartozunk hálával, kik lesznek azok, akik iránt fokozott figyelemmel tekintsünk.

Egy valami miatt nyogodt vagyok, hogy eddigi internetes beszélgetéseink alapján nem vádolhat meg senki azzal, hogy kampányfogás a hozzánk való viszonyulásod.

Köszönettel: Mijo

Előzmény: várhalmi miklós (36)