Helleluja Creative Commons License 2006.08.30 0 0 17549

Lady Wessex kedves ufókázók meg utánzók?

üdv mindenkinek, nos a kérdések marhajók, csak az tudna rá felelni, aki ezeket már tudja? s rajtam kivül nemigen hallottam hogy valaki tudná? Nosza, nemigen lehet hallani hasonlót amit itt lehet a magyar táblákon? s nagyon egyszerü minden felismerés, mert az idegeneknek más a gondolkozásuk, s nem természetes, amikor ha valaki tudja mit jelent természetesnek lenni, jelentkezzne?

Van a biológia élő világok pekidzsbe, vagy csomagba, mit most lenne szőlőskertek, diófások meg buzatáblák stb... s van ezeken belüli élet, amikor abszi ulti benne kell lenni a keringésben, része kell hogy legyünk a természetesnek a tájnak, nos akik alienek, azok utánzatai a természetesnek, vagyis itt van a szemünk előtt, s nekik az eredeti is jó, nekünk meg amit genetikailag összekatyfoltak meg az ereti másolatai, vagy mire jó a tudomány meg treshnika?

Világos most hogy akiket eltaláltam, nem akrják tudomásul venni, hogy vannak akik igy is ufózgatnak, hisz mindenki aki gondolkodik, ufózik, de most köcslön ufóval, vagy a sajátoddal?

Maga a kérdéseidre megtudok válaszolni, de csak sorrendbe, s ha végig olvasod amiket irkáltam, amit nem hiszem, mert csak akik valóban keresik az igazi repcséseiket, azok esetleg tudnának követni, játinaninááááááááá....

kézcsókom, s ufózzunk tovább zzzzzzz.....

jah, mindeni az élet ökör akar örök, oskolájájájájájááááááá....ban lenne, mig van benne élet? tanulj tinó....

Előzmény: Lady Wessex (17545)