narancsfing Creative Commons License 2006.08.29 0 0 11
meg ez is jobbik:


Judapest, Judapest de csodás...


Az Óbudai-sziget, az újpesti Fóka-öböl, a Csepel-sziget egyes részeinek, a magyar gyógyszeripar és számtalan más nemzeti vagyonnak izraeli, illetve nemzetközi zsidók általi fokozatos fölvásárlása egyértelművé teszi, hogy hazánk nemsokára gazdasági, majd ezt követően földrajzi értelemben is Izrael gyarmatává válik. [Mindenesetre ezt a véleményt támasztják alá az izraeli héber nyelvű lapokban július 31-én napvilágot látott, a nemzetközi és az izraeli zsidó tőke legújabb budapesti térnyeréséről szóló hírek.

A Levinstein és az Olimpia nevű izraeli beruházási cég újabb 1800 lakóegységből álló lakóparkot épít Budapest IX. kerületének előkelő, Duna-parti körzetében – tudósít a Hádásot Máhláká Risoná nevű héber nyelvű hírportál július 31-i számában Elázár Levin gazdasági szakíró. Megtudjuk azt is, hogy az izraeli Mesullám Levinstein és az Olimpia Csoport tulajdonában levő Nanet nevű, szintén izraeli ingatlancég 2006. július 31-én írta alá a Ferencvárosban létesítendő 1800 lakóingatlan építésére vonatkozó szerződést. Az említett cégek a Budapest IX. kerületi legújabb projektbe összesen 110 millió eurót fektetnek. Az értékesítésből 143 millió euróra számítanak.

Bagóért panorámás telket

A Nanet nevű izraeli ingatlanfelvásárló cég mindössze 12 millió euróért vásárolta meg a ferencvárosi projekt építési telkét, amelyen egyelőre még egy régebbi üzem áll, de annak közeli lebontása után rögtön el is kezdődhet az 1800 egységből álló lakópark megvalósítása a fővárosban. Az izraeli beruházók egyetlen lakóegység telkéért mindössze 8300 USA dollárt fizetnek, s ezzel magyarázható a fentebb említett magas haszon. Magyarán szólva: a magyarországi eladók ismét bagóért, s véletlenül megint izraelieknek árusították ki a főváros egyik legértékesebb területét. Egyébként az izraeli befektető cégek a Ferencvárosban összesen 100 ezer négyzetméter alapterületű, egyenként átlagosan 55 négyzetméter nagyságú lakásokból álló lakóparkot építenek. A befektetők azt remélik, hogy a lakások értékesítése után körülbelül harminc százalékos haszonra tehetnek szert.
(a szerencsétlen hülye szerint 12millió euró, vagyis 3,3 millirád Ft bagó! ;o)))


Kúszó honfoglalás a fővárosban

A Gegesy Ferenc polgármester nevével fémjelzett SZDSZ-MSZP bitorolta IX. kerületben egyébként nem új keletű az izraeli honfoglalás. Többek között az izraeli Olimpia Csoport építette a Soroksári úti Gizella-udvar 155 lakóegységből álló, összesen 13 ezer négyzetméteres ingatlanegyüttest és a 428 lakásos, összesen 27 ezer négyzetméter alapterületű Zöld Parkot. Az Olimpia építette ezenkívül a 133 lakásos, összesen nyolcezer négyzetméteres XIII. kerületi Palóc Házat és a XIV. kerületi, 131 lakásos, 8300 négyzetméter alapterületű Egressy Házat.




Van még kérdés, nyilas barátom?
Előzmény: narancsfing (8)