Nikolade Creative Commons License 2006.08.28 0 0 429
Kedves Tiszteletes Úr! Próbáltam Önnek e-mailt küldeni, de valamiért nem ment át, így most itt próbálkozom újra, a fórumon.
Alább írta, hogy tud eladó házakról, telkekről. Én ezügyben szeretném a segítségét kérni, mivel Budapest mellől megyünk le (már többedszer) 3 pici gyerekkel, és jó lenne, ha valaki mutatna (v. mondana) valami igazán szépet. A helyi ingatlanossal már sokmindent láttunk, de az a gondom, hogy ő nagyon sokat akar az egyes üzeleteken keresni... Igazából valami szép felújítandó, v. beköltözhető ház érdekelne melléképületekkel, nagy területtel, vagy "csak" nagy telek, jó áron. A teleházas hölgy nemesnépi házát már láttuk. Igazából nekem Velemér a szívem csücske, és Kercaszomor. De Magyarföldet is szeretem, csak ott már teljesen ismerem a kínálatot.
Örülnék, ha találkozhatnánk valamikor. Legközelebb holnap megyünk le a családommal, Őriszentpéteren fogunk megszállni (a Harangláb portát háromszor próbáltam lefoglalni, mindig teltházas volt sajnos - vagy szerencsére :) és csütörtökig, esetleg péntekig maradunk.
Igazán hálás volnék, ha szánna ránk egy kis időt, mert látom, hogy Ön igazán bennfentes.
Ha holnapig nem válaszolna, ideírom a telefonszámom: 70/33 55 216. Jó lett volna "privát" úton megtalálni Önt, de ha csak így megy, hát nincs mit tenni...
Köszönettel:
B. Nikoletta
Előzmény: Tiszteletes úr (428)