Coma Creative Commons License 2006.08.22 0 0 9
Ide is beteszem:

Komolyan nem értem, hogy mit csinál a bkv... 20-i viharkárokat még ma éjjel is javítják.. ezért a 3-as villamos csak a Mázsa térig jár... ott leszállítanak, de nem mondják be, hogy honnan indul a pótló... vagy, ha bemondják is, nem értem, mert recseg a hangszóró, mint az istennyila... leszállok, megtalálom honnan indul.. persze nem indul azonnal, hanem 10 perc múlva... az elmegy az Ecseriig... ott be sem mondja a sofőr, hogy végállomás... csak látom, hogy az emberek 80%-a leszáll.. megkérdezek valakit (persze ő sem tudja)... erre megszólal az úr hangja (sofőr) végre: "még mindig végállomás..." marha gúnyosan... na, akkor leszállok... a villamos megálló tábláján kiírás.. persze nem az, amit a nyomtatvány üresen hagyott helyei sejtetnek (ti. hogy mettől-meddig nem fog járni rendesen), hanem, hogy felszállás az ellenvágányon... az már csak hab a tortán, hogy itt is 10 percet várok a csatlakozásra............... basszamegbasszamegbasszameg... Aba Botond dögöljön meg!

Ja, múlt héten meg 4 megállóval a végállomása előtt úgy dönt a 3-as (az édes), hogy nem megy tovább, mert meghalt.. gyalogolhattam 40 fokban... a villamos szerencsére (?) nem indult el addig, mert akkor felrobbant volna az agyam, hogy minek szállít le, ha tovább megy és ugyanoda, mint én.... mint ahogy ez már megtörtént.

A többi esetet nem sorolom, de ahhoz képest, hogy ez nem a combino, egy fikarcnyival sem jobb, mivel 2 hetente belefutok valami kisiklásba, üzemzavarba, akármibe....... most komolyan, mi lenne, ha nem vennék bérletet és azt mondanám az ellenőrnek, hogy: "áhh, most kimaradás van a bérletfelmutatási hajlandóságomban". Mit szólna???