Törölt nick Creative Commons License 2006.08.22 0 0 1041

Szia.

 

Igen, Atlantisz elsüllyedhetett 11600 évvel ezelőtt Platón és a szaiszi papok beszámolója alapján. De a tudásuk átöröklődhetett a neolitikumban virágzó megalitikus kultúra (5-11 ezer év) építményeiben, mértékegységrendszerében. A megalitikus építmények műszeres mérések alapján árulkodnak bizonyos mágnesességről. Talán nem véletlen, hogy ezek a kőóriások bizonyos energiavonalak (leyek) mentén helyezkednek el. Ezeken a helyeken fokozott piezoelektromos hatás lép fel, aminek következtében a felszíni kőzetek elektromágneses tulajdonsága és sűrűsége is állítólag megváltozik. Lehet, hogy sok ezer évvel ezelőtti emberek valamilyen rejtélyes módon felhasználták a föld mágneses terének energiáit, és a föld leigázása nélkül tudták biztosítani civilizációjuk energiaszükségleteit.

 

Bizonyíték van rá, hogy Egyiptomban 30 ezer évvel ezelőtt is műveltek föld alatti bányászatot.

 

A kőkorszak civilizációi már olyan tudást birtokoltak, ami alapul szolgálhatott a későbbi civilizált társadalmak tudásszintjéhez. A mi eredményeink tehát a kőkor tudományos eredményeit tükrözik.

 

A dinók 65 millió évvel ezelőtt állítólag jó úton voltak az intelligens fajjá válás útján. Egy aszteroida becsapódása akadályozta meg őket ebben, illetve nyitott utat az emlősök fejlődésének.

Előzmény: Joco18 (1038)