gsn Creative Commons License 2006.08.19 0 0 636

Sziasztok. :-)

 

Hamarosan indul az őszi kupa, így felteszem a játékszabályt, és innentől lehet is tippelni. Mindenkitől, aki indul, kitartást kérek, játssza végig ezt a két hónapot. :-)

 

MAFK Tippverseny 2006

 

Játékszabály:

A MAFK tippjáték során a Magyarországi Amerikai Futballcsapatok Kupájának mérkőzéseire lehet tippelni. Annak a sorozatnak a mérkőzéseire, amelyet az I. Blue Bowlért rendeznek meg.

Tippelés: Előjelesen, pontkülönbözet megadásával történik a tippelés.

1. példa: Győr Sharks – Debrecen Gladiators +7, ez azt jelenti, hogy valaki arra tippel, hogy a Sharks 7 ponttal győzi le a Gladiatorst. Tehát egyrészt tippel a hazai csapatra, másrészt a pontkülönbségre.

2. példa: Győr Sharks – Debrecen Gladiators –3, ez azt jelenti, hogy valaki arra tippel, hogy a Gladiators, 3 ponttal győzi le a Cápákat. Tehát egyrészt tippel a vendégcsapatra, másrészt a pontkülönbségre.

Tippelni mindig az adott forduló első mérkőzésének kezdési idejéig lehet, ha ezt valaki lekési, a később kezdődő mérkőzésekre még tippelhet.

Pontozás: Kimenetel eltalálása 3 pont. Pluszpontok: Telitalálatért 5 pont jár, ha az eltérés 1-5 pont, akkor 4 pont, ha 6-10 pont, akkor 3 pont, ha 11-15 pont, akkor 2 pont, ha 16-20 pont, 1 pont jár, ha ennél több, nem jár pont. A rájátszás mérkőzései, illetve a döntő nagyobb súllyal számítanak be, mégpedig a két ’elődöntő’ kétszeres szorzóval, a döntő pedig háromszoros szorzóval.

 

Az eddigi győztesek:

MAFL Tippverseny 2005 butch111 és Lacza Úr

MAFL Tippverseny 2006 Bunda84

 

1. forduló:

Budapest Black Knights – Szolnok Soldiers

 

Határidő: Szeptember 2. Szombat 13:00

 

Ide is várok mindenkit tippelni:

-NFL Tippverseny (Ez a játék csak szeptember elején indul, viszont addig is lehet szavazni a lebonyolítással kapcsolatban.)

-College Football Tippverseny