mlas Creative Commons License 2006.08.15 0 0 299
Én is leírom tapasztalataimat.

Még 2003-ban akartunk venni egy 3ajtós G Astrát. Persze, helyi Opelesnél volt célszerű. Bementem egy csütörtökön, megbeszélni. Ürge mondta, nekik nincs ilyen, sőt, most hozatni sem tus, de körülnéz. Hívott is másnap, hogy véletlen van egy, a másik szalonjukban, mert visszamondta valaki (1 tulajnak 4 szalonja volt a megyében szétszórva) OK, beronhantam, lebeszéltük, mondtam kell, de pénzt csak hétfőn tudok hozni, a bank miatt (péntek du volt már ekkor). Jó, mondta.
Hétfőn reggel hívom, hogy mikor menjek aláírni a papirokat. Persze úgy 5ödikre sikerült elérnem, már majdnem délben. Akkor nyögte ki, hogy az autót a másik városban lévő szalonban szombaton de. eladták, és hogy sajnálja, de ott előbb fizettek !!!

Na, gondolhatjátok, mi volt a véleményem...

Ekkor tök reményvesztve elkezdtem keresgélni az országban, hátha valahol "fekszik" még 1 ilyen autó, de mondták, ez a ritka típus már nem nagyon jön be. Egyedül a Maxabo mondta, hogy lehet, hogy tudnak szerezni pont ilyet, de nem igértek semmit.

Le is tettem a dologról, más bajom is volt. 1x úgy két hét múlva csörgött a telcsim, Maxabotol hívtak, hogy sikerült egyet mégis keríteniük valami vámraktárból, és hogy 4 napja megjött, és el van téve a nevemre, ha még érdekel...

Na, ezekután nem szaporítom a szót, néhány nap alatt lezajlott a biznyic, minden gördülékenyen.


Szóval én ebből nem azt szűrtem le, hogy milyen az Opel, mint kereskedés, hanem azt, hogy vannak tetű cégek tetű emberekkel, meg vannak tisztességes régivágású kereskedők, akiknél a szó többet jelent bármilyen fecninél, meg elő-szerződésnél.