144000 Creative Commons License 2006.08.12 0 0 93
„…..Azért jövök, hogy mindazokat tápláljam, akik éhesek. Üzenetem a "Béke és szeretet" üzenete, amely eredetetekre emlékeztet benneteket, és arra, hogy Isten teremtett titeket.   Azért jövök, hogy megmondjam: az én Testem az én Egyházam. IGEN! Egyházam, amely betölti az egész teremtett világot. Azért jövök, hogy megmutassam irgalmasságomat e világnak.
….. Jöjj, jöjj és érezd Szívemet! Szívem értetek kiált!
Fiaim, leányaim, jöjjetek! Jöjjetek közelebb hozzám, forduljatok felém, engedjétek, hogy karomba vegyelek és egészen Szívem belsejébe vigyelek benneteket! Hadd merítselek meg benne, mélységes békét ajándékozva nektek.
Jöjjetek és lépjetek be lelkem világába, amely a béke és a szeretet világa. Jöjjetek hozzám és táplálkozzatok Testemmel, mert Kenyerem tiszta és megtisztít benneteket.
Testem kiált utánatok, jöjjetek és látogassatok meg engem, aki éjt és nappalt a tabernákulumban töltök várakozva rátok, hogy tápláljalak benneteket. Ne rettegjetek, ne féljetek tőlem, ne tagadjatok meg engem! Miért nem adtok nekem helyet szívetekben? Jöjjetek, ismerjetek meg engem, és akkor szeretni fogtok, mert hogyan szerethetnétek valakit, akit nem ismertek, vagy csak hiányosan ismertek? Igyekezzetek jól megismerni, és akkor forrón fogtok szeretni.
….. Jöjjetek tehát mind, akik még mindig elkerültök engem, hozzátok ide bűneiteket és megbocsátok nektek! Jöjjetek és táplálkozzatok belőlem, jöjjetek, üresítsétek ki számomra szíveteket, és engedjétek, hogy megtöltsem szeretettel! Tudom, hogy gyengék vagytok, de engedjétek meg, hogy én cselekedjem bennetek. Adjátok ehhez beleegyezéseteket kedveseim. Engedjétek, hogy gyökerestül kitépjem és messzire dobjam bűneiteket, elhintsem bennetek magjaimat, a béke és a szeretet magjait! Hadd tisztítsalak meg benneteket!”