73oktober Creative Commons License 2006.08.10 0 0 38

A hypotónia-renyhe izomzat- kezelését legjobban a Dévény féle gyógytorna segíti. Ezen a manuális terápián kívül még nagyon jó az úszás is, ami a későbbieket illeti. Más módszer-ha a gyeremek egészséges, nincs más anyagcsere vagy egyébb neurológiai baja- nem igazán van. Sok baba csak alkatilag lazább. Ezt ha kétséges neurológus dönti el. A Dévény féle módszer nagyon jó, de nekem van rossza tapasztalatom is. Ők úgyis azt javasolják, hogy menjetek, mert fizetős a buli.

Az organikus etérést ki kell zárni mindenképp és az is lényeges, hogy testszerte mindenhol vagy csak bizonyos helyen van a lazaság?

Szépen eszik? Ügyesen szopik/cumizik? Milyen a súlygyarapodás?

 

Jómagam már régen voltam a Jánosban, nem vagyok konyhakész, hogy hány dBen vizsgálnak. Amit még tudok, hogy a Madarásznak is nagyon jó az audiológiaija-ott vénásan altatnak. A Heim Pálról megoszlanak a vélemények-én nem vinném oda a saját gyerekemet. Nem a vizsgálat miatt, hanem az orvos miatt(dr.Farkas)

 

A SOTE II re is érdemes elmenni-ott Gondos Ágnes az asszisztens nő, akit ilyen témában érdemes keresni és ő majd megmondja, hogy mi ennek a pontos menete ill. hogy milyen is ez az új BERA műszerük, hány dB-en nézi a hallást. Ha lehet kedd/csütrörtök ön ne hívd, akkor csinál hallásvizsgálatot(459-15-00/2832).

Okvetlen kérdezd meg a Demax elérhetőségét. Az infóim ugyan 2 évvel ezelőttiek, de remélem nem sokat változtak ott a dolgok.

 

Előzmény: vt75 (35)