Ne rágj be naaa - nem vagyunk mi ellenségek.
A 852-est meg hogy a rákba ne ismerném? - '92 nyara óta csépelem a keyboardot - amikor a vindósz még csak egy színes játék volt az (amber) Herkules monitoromon....biztos tudod miről beszélek.
Abban igazad van, hogy néha sikerül kiakasszam a kollegákat - pedig csak arról van szó - hogy ha meg vagyok győzödve valamiről - akkor azt igencsak határozott módon fogalmazom meg. Pl. amikor elkezdem a "koreázást"....azt nagyon nem szeretik.
De ismerd be: ha tévedek, vagy rosszul láttam valamit - akkor azért van még annyi vér a "leürítő-csövemben" - hogy elnézést kérjek ...és kijavítsam a dolgot.
És pihend ki magad (ez tényleg baráti tanács) - anno, nekem is voltak 50-60 órás "futamaim" - kilókat fogytam napok alatt - közben azt hittem, hogy nagyon fontos dolgokat művelek.
Az import-vagonjaimat szedettem ki vonatszerelvények kellős közepéről - december 24.-én, amikor a család a fa allatt ünnepelt...én meg a rendezőpályaudvaron Karácsonyoztam. Mai ésszel inkább már csak szégyelem a dolgot...mintsem hogy büszke lennék rá.
.