Sylvia1980 Creative Commons License 2006.08.09 0 0 28
Sziasztok, sajnos nem nyithatok még topikot, ilyen meg nincs, így ide írom. J Egy hatalmas problémával küzdök lassan 3 éve. A bal combom felső részén kitapintható volt egy csomó, melyről később kiderült, hogy szőrtüsző gyulladás (bár ebben sem voltak biztosak). Nyugodtan kiműtettem, összevarrták, majd 2 hét után alig látszódott. Egyik nap begyűlt, megdagadt, jegeltem, majd kifakadt, de annyira, hogy a kis műtéti vágáson át kibújt a húsom. Megműtettem megint ugyanannál az orvosnál, azt mondta benne maradt egy fonal.

Most ott tartok, hogy 3x megműtötték (a 3. már egy másik sebész volt) és megint szétnyílt a seb, kibújt a húsom. Hihetetlen, nem nagy seb viszont baromira fáj és ronda. Mit csináljak?? Egy újabb műtétnek valószínüleg nincs értelme. Lehet köze a stresszes életmódhoz? Talán "ott jön ki a stressz"? :) Edzeni, mozogni...stb. emiatt nem járok, mert nem akarom eröltetni. Kíváncsi vagyok, hátha van valakinek ötlete, hasonló tapasztalata, melyet megosztana velem.

ui. A nadrág természetesen halálra dörzsölné, ha nem ragasztanám le, de annak meg az a hátránya, hogy beletapad a sebbe és ha leveszem jön vele együtt a husi. Bocsi, hogy így fogalmazok, de kész vagyok ettől az  egésztől, bár soha nem operáltattam volna ki azt a csomót.

Lehet esetleg külsőleg használatos készítménnyel eröltetni a sebgyógyulást?? Több hülye kérdésem nincs. :o)