vt75 Creative Commons License 2006.08.07 0 0 23

Velkám an dó bórd...:)))

 

és köszi, h beírtál....megbombáználak néhány kérdéssel:

- merre felé dolgozol? ovi, v esetleg vmilyen kórház? v esetleg egy harmadik?

- meg tudod mondani pontosan, hogy a készülék beállítása hogyan történik pontosan? (pl a "legjobb" eredményhez képest visszább veszik 10-20 dB-lel a teljesítményt, és ezzel szoktatják először a gyereket és később majd állítanak ha szükséges, v egy lelkiismeretes akárki foglalkozik a gyerekkel és utána miután rákerült a füles ő el tudja dönteni, hogy a beállítás megfelelő-e (nem túl erős, de nem is túl gyenge)

- az ötéves kislánynál senkinek sem tűnt fel, hogy valami gáz van a gyerekkel? :(((

ilyen esetekben ez a későbbi beszéd tanulás nem befolyásolja a gyerek más szellemi képességeit (lassúbb felfogás, v valami hasonló)?

 

OFF:

Ma beszéltem egy céggel, aki füleseket árul, több fajtát...na most a normálisabb, a TB által nem támogatott cucc darabja 100e-tól indul (amiből ugye kettő kell valójában).

 

Nem értek nagyon hozzá (villamosmérnök vagyok :) ), de az egy borzasztó dolog, hogy más nyomorából egyesek milyen jól élnek....ezen a pénzen (200e Ft) már egy csúcskategóriás otthoni gépet lehet venni LCD monitorral, babám kínjával amit akarsz, stb...ezekhez képest nem hiszem, hogy a füles kifejlesztése, gyártása meghaladná a pár ezer Ft-t....

 

ON

Előzmény: mimi1 (21)