Lord Sidious Creative Commons License 2006.08.06 0 0 415

"A cikk altalanosito volt nagyon, de mint altalanositasban van benne valami igazsag is. Igen, a magyar pasiknak sokat kell tanulniuk. Elsosorban nem a berogzott 'idealt' kene keresni, hanem egy kicsit lazabban allni hozza a dolgokhoz. Csak egy pelda: en otthon mar kirogedtem a parvalasztos korszakbol es eleg remenytelennek talaltam a helyzetet. Ugyhogy megprobaltam az internetet es azon dobbentem le, hogy a pasik nagy resze klise szeru szep lanyokat keres, akik nem tul okosak, pontosan ket evvel fiatalabbak naluk es a szomszed neninek sem lesz majd mibe belekotni, ha a pasi hazaviszi a csajt bemutatni... Mivel az eletkorra voltam erzekeny, az utott meg, hogy a legkevesbe erdekes vagy jokepu pasi is kizarolag nala ket evvel fiatalabb novel akar kezdeni. ??!!! Es mi van, ha a nagy o speciel egy-ket evvel idosebb!?! Na az mar nem fer bele ..."

Én nagyon rugalmas vagyok. Külsőre gyakorlatilag nincs túl sok megkötésem (sőt kifejezetten bejönnek a molett lányok, akik nem felenek meg elméletileg a mai kliséknek), életkor 20 és 30 között (magam 22 vagyok). Mégis sokáig tartott amíg kifogtam egy rendes lányt. 

Biztos vannak ilyenek is, akik 90 - 60 -90 csajt keresenk, plusz - mínusz egy két centi nem jöhet szóba, de azért ma az az általános tapasztalat, hogy a nők sokkal jobban el vannak szállva maguktól.

Előzmény: almaborvirag (373)