vt75 Creative Commons License 2006.08.06 0 0 8

olvastam, hogy a gyereket nem csak audológiára, hanem tornára is hordtad, egy másik  egy másik hozzászólásodban meg mintha azt írtad volna, hogy a gyerek 2 éves koráig tornával lehet fejleszteni a gyerek értelmi képességeit.

Lehet, hogy hülye az elgondolás, de nem lehet, hogy nektek az is segített, hogy folyamatosan tornáztatva volt a pici a normál audológiai vizsgálat mellett?

Mi erről a véleményed? és milyen tornára hordtad?

 

Erre tudnék gondolni amellett, hogy esetleg a halláscsökkenés nem volt olyan súlyos mértékű, hogy ne tudott volna regenerálódni...

 

És ha jól értem 6 hónapos volt amikor észrevettétek, és kb fél év alatt rendbejött?

(ez az idő nagyon rövid, én azt sem bánnám ha sokkal tovább kellene vele szenvedni egy hasonló végeredmény esetében)

 

Az audológia vizsgálat sűrűségben mit takar? Heti 1 v 2 esetleg 2 hetente 1?

 

Pénteken elindítottuk a közgyogyit, az a jó, hogy ennek is változott a szabálya júl 1-től - már nem az önkori adja ki, hanem van benne még egy kör 15 napos határidővel - és ugye ilyenkor minden idő számít....

 

(a nem látós hasonlattal teljesen egyetértek, most épp önmarcangolunk, hogy hátha mi nem voltunk elég gondosak, és lehet, hogy lazán kezeltük a gyereket. Ez kb azt takarja, hogy pl a fűtött kocsiig a háztól (max 10 m), nem hóember szerű kinézetre öltöztettük fel, hanem csak sima ruhába + takaró...)

Előzmény: bozita (6)