Vulcanella Creative Commons License 2006.08.04 0 0 348

Köszi a jó tanácsokat. Számomra a párkeresésnél nem a pénztárca vastagsága, sem pedig az előnyös külső nem számít. A lelki összhang a fontos. Attól sem félek túlzottan, hogy valaki csak lefektet aztán eldob, mert én soha nem megyek ágyba 1-2 randi után. Az olyan férfiak lekopnak néhány hét vagy hónap udvarlás után (megunják). Saját tapasztalat. Nem vagyok már túl fiatal. Csupán a netes társkeresés műfajában vagyok még kezdő.

Azért kérdeztem tőletek, milyenek a külföldi férfiak, mert ez engem személyesen is érint. Nemrégiben vonzalmat éreztem egy német férfi iránt, akivel sajnos nem alakulhatott ki kapcsolat. Itt, Magyarországon ismertem meg. A munkája kapcsán országunkban dolgozott.

Nekem nem célom feltétlenül külföldre menni. De valami különös módon erősebb lelki rokonságot éreztem az életben külföldiekkel, mint a honfitársaimmal. Azt, hogy ezzel nem vagyok egyedül, egy újságcikk is megerősítette bennem. Az Elle egyik számában jelent meg a "Miért kell nekünk külföldi férfi" című cikk. Nem tudom, mit szóltok hozzá, de szerintem érdemes elolvasni és elgondolkodni rajta.

 

Itt lehet elolvasni:

http://www.elle.hu/article.php?id=1340