Xanaduno1 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 326

A nő igen primitív módon reagálta le ezt a szituációt. Velem is esett meg hasonló, nem is egyszer, és gondolom nem vagyok ezzel egyedül.

Igaz én nem hagytam ott  pasit, hanem végigszenvedtem a randit, aztán később elmondtam neki, hogy sajnos részemről nem jött be a dolog.

Épp ez az internetes társkereső talán legnagyobb buktatója.

Levelezgetsz valakivel, szimpatikus nagyon, megtörténik a képcsere, telefonbeszélgetések, kellemes hang és modor, aztán elmegy az ember a randira, és legszívesebben hanyatt-homlok menekülne, mert bár az illető úgy néz ki, mint  a képen, a hangja is olyan, mint a telefonban, és a többi, de az összbenyomás mégsem tetszik, sehogy sem.

 

Nos biztos nem vagy ezzel egyedül,(legalábbis ketten már biztos vagyunk)!:-)

Velem is megestek ilyenek, csak mivel én férfi vagyok, velem a másik oldalról történt meg ugyanez!:-)

 

De mondok egy ennél jobbat is!

Minden ok a levelezésben, minden ok a telefonban, már szerelmes sms-eket kapok a leánytól, mert annyira megkedvelt a telefonbeszélgetések után,majd a talin is minden ok, illetve majdnem minden! "Közben kezdek beleszeretni már tényleg!" azt miután hazakísértem a vacsi után mondja:"hát tudod az a helyzet, hogy még a volt barátommal lakom eggyütt és hát persze egy ágyban is alszunk!"    KGRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!

Ez volt a legszarabb talim! Lelkileg ez tényleg megviselt pedig már tapasztalt netrandinak mondhattam magam!

 

De az ilyet is csak új szerelemmel lehet legjobban meggyógyítani, tehát nem adtam fel!

(persze előtte megkérdeztem a levelezőtársaktól, hogy "minden levelezésünk ellenére van egy hülye kérdésem:ugye most nem éltek párkapcsolatban!?!"és mit ad a fene, eggyik bevallotta ,hogy bár társkeresőben van, neki is párja van! KRRGRRRRRRRRRRR

 

Nem adtam fel de már nagyon gyanakvó voltam, "hiszem ha látom!"jött a gondolatomba, és igyekeztem tudatosan tartani magamban a többieknél, hogy" lehet ez egy normális lány, de szem előtt kell tartani: lehet van társa!"

 

JÓ AZ ILYEN EGY TÁRSKERESŐBEN NEM!?!:-)))

 

De bevállt , megtaláltam a párom végül a neten,és NEM IS VOLT NEKI MÁS CSAK ÉN! hihetetlen de ennek is örülni kellett már az eddigieket figyelembe véve!:-)))

 

 

Előzmény: tulip25 (304)