Törölt nick Creative Commons License 2006.08.04 0 0 285

kedves tulip, én nem tudom mi meglepő van abban, hogy egy kényeztetésre vágyó bűbájos cicamica rengeteg levelet kap és a"komoly kapcsolatra" vágyó ki-tudja-hogy-néz-ki meg sokkal kevesebbet.

Szerintem tudomásul kell venni, hogy vannak kifejezések, amik kb mindenkinek azonos mögöttes tartalommal bírnak.

 

Jelen esetben:

cicamica+kényeztetés = jó nő vagyok és könnyed szexkapcsolatra vágyom

komoly kapcsolat = férjhez szeretnék menni és előbb-utóbb gyereket is

 

Mit gondolsz, melyiket könnyebb bevállalni, bármilyen férfinek? Melyiknek könnyebb nekiindulni? Abban ugyanis biztos lehet, hogy egy-két alkalom erejéig egy jó nővel biztos képes lesz szexelni. De hogy egy vadidegennel tartós, mélyebb kapcsolatot kialakítani? 

Közben pedig mindkétféle alapindulásból bármi lehet... hiszen az internetes megismerkedés is csak arról szól, amiről a valóságos: találkozol valakivel és idővel kiderül, mire mentek egymással.

 

Szerintem mindenkinek nagyobb esélyei vannak neki megfelelő partnert találni, ha nem a kapcsolatról fogalmaz meg elvárásokat, hanem leírja, hogy ő milyen, és hogy milféle embert képzel maga mellé..komolyat? vidámat? nyüzsgőt? nyugisat? stbstb És hogy mit szeretne vele együtt csinálni...moziba menni? jókat beszélgetni? szerelmeskedni? síelni? táncolni? házat építeni?

Előzmény: tulip25 (284)