Törölt nick Creative Commons License 2006.08.03 0 0 275

Megjegyezném, hogy nem mostanában lettek ilyen anyagiasak a nők... illetve az emberek. Mindenkinek, aki mégis ezt gondolná, ajánlom Jane Austent, aki (néha nem is annyira) finom iróniával érzékelteti, hogy is mentek az ő korában (meg máskor is) a dolgok... Persze, akkoriban logikus volt ez a hozzáállás bizonyos szinten, míg ma épp a hőn áhított egyenjogúságot ássák alá ezzel maguk a nők, illetve az anyagias nők.

 

Es mennyire butak! Ez latszat, semmi tobb.

 

Egyetértek. Egyszer megvádolt engem egy régi fórumos azzal, hogy csak a BMW-jéért tettem szét a lábamat a "pasimnak", s közben eltartatom magam vele. Ez utóbbit nem tudom, honnét szedte, a lényeg, hogy nem volt igaz, és ezt meg is írtam neki. No meg azt is, hogy ha már azt nem nézi ki belőlem, hogy normális szempontok alapján választok magamnak párt, legalább a hozzászólásaim alapján feltételezhetne annyi észt rólam, hogy nem egy húszéves autóba tolom be a seggemet. (Kivéve, persze, ha abból indul ki, hogy annyira hülye vagyok, hogy csak a nagy márkaembléma meg a színe alapján bírok azonosítani egy négykerekű csodát. Ti. bármennyire is jól tartanak karban egy járgányt, ahogy azt tették a tiéddel is, ha másból nem, hát a formatervezése alapján megállapítható, hogy milyen korú körülbelül. Nem is beszélve a rendszámról, amely szintén árulkodik az autó évjáratáról, kivéve, ha egyedi.) Röviden: ha az autó meg a feltételezett gazdagság lett volna a fő szempont, akkor nem őt választom.

Választ nem kaptam, de sebaj. Csupán azért írom ezt le, mert én is azt gondolom, hogy ez a "legyen autója" kitétel egy logikátlan baromság azon túl, hogy szerelmetes elvárásként is irreális. (Ja, és persze ki akarom domborítani, hogy nem vagyok anyagias liba, hehe.)  

Előzmény: mennyi?husz! (272)