mennyi?husz! Creative Commons License 2006.08.03 0 0 272

En off vagyok ilyen teren mert soha ismerkedtem neten de olvasgatok itt most titeket...

Feletebb erdekes ez a kg arany tenyleg mert en 185/70 kg vagyok es atlagosnak tartom magam egy picit vekonynak de max meg 5 kilot tudnek elkepzelni magamon. De egy 180/90 -es ember mar igen-igen nagydarab. Szeritem nem vannak tisztaban az aranyokkal.

 

Masik: "elvárások listájában szerepel a van autója kritérium" > Te jo eg! Ennyire primtivek az emberek meg mindig. Persze tudom, hogy mo.-on most statusz szimbolum az auto de ez vicc meg azok a csajok is akik ezt elvarjak. Es mennyire butak! Ez latszat, semmi tobb. Ma mar minden suttyonak lehet autoja mint ahogy latom is, hogy van. 0-val el lehet hozni, reszlet, megveszi apuka, ceges es stb. Ami ergo nem az ove. Amit lattok autokat azoknak a fele ceges, 40 % -a meg reszletre van a maradek van esetleg kifizetve, vagyis sajat.

 

Es, hogy mennyire latszat ez te jo eg. Mitol tobb az akinek van vas a segge alatt?

Egy pelda: Egy ismerosom egy jo kis amerika cegnel dolgozik ithon, kb. 350 ezer a havi nettoja> es nincs autoja pedig o aztan megtehetne. Es ettol o "luzer" lenne mert nem tekergeti a kormanyt mar az anyos ulesre atdolve mint a sok birka? Vicc!

De magamat is felhozhatom peldanak ha kell. Nekem volt autom. BMW. 4 evig. Nem uj persze hanem jo 14 eves volt mikor MEGKAPTAM! Es bar oreg volt megis ugy nezett ki mint ami most jott ki a gyarbol (rendbe raktam) es megneztek vele de 1x nem hasznaltam csajozasra. Sokszor ha mentem valahova akkor 100m -rel arebb parkoltam le vele nehogy lassak...

 

Egy szo mint szan hihetetlen, hogy ilyen menu pont lehet valahol, hogy van autoja.

Beszarok, komolyan mondom.

Előzmény: locsemege (266)