phu Creative Commons License 2006.07.28 0 0 134420

Most, hogy végre topikhoz jutottam, szeretném megköszönni a Gázló összes szervezőjének a nagyszerű túrát. Beszámolót már írtak sokan, én most nem írok, legyen elég annyi, hogy már jobban vagyok. :)

Az erős napsütést mindig rosszul viseltem. Már a Kőris hegyen is magam alatt voltam, de az árnyékos lefelék, a kocsmák és a gázlók visszaadták az erőmet. Bakonybél után még egész jól feltekertem a hegyre, de aztán végleg győzött a hőség. Célbaérés után fél órát fetrengtem a földön mire magamhoz tértem. Nagyobb bajom nem lett, talán egy kis napszúrás. Állítólag többen is jártak így.

Lehet, hogy a Balaton átúszás jobb lett volna ilyen melegben? Remélem jövőre nem egy napon lesz és mindkettőre el tudok menni.

 

Más.

Úgy látszik nem szeretik a maraton szervezők a helyszíni nevezést. Meg tudom érteni, ha esik az eső, buknak egy csomó pénzt. Én viszont nem akarok dagonyázni, de 8 ezret sem fizetek egy nevezésért. Ennyiért már póló helyett mezt adhatnának. Ha hétfőn jó esély van a vasárnapi szép időre, akkor benevezek a Bükk maratonra, ha nem, akkor az 5 ezer forintomat sem látják. Legfeljebb elmegyek túrázni.

 

Most elolvasom mi történt a héten.