Mi félpanzióval voltunk. Bőven elég volt. Reggeli 7 ó-tól 10-ig van, folyamatosan töltik fel a pultolat. Reggelire solféle péksüti van, fini vaj 4-5 féle lekvár, szalámi, sajt, corn flakes ehhez hideg vagy meleg tejcsi, csinálhatsz kakaót is, tea, kávé, lecsó, tejberízs gyümilevek stb. Nagyon is finom minden, mi alig bírtunk felállni az asztaltól. Vittem mindíg a zacsit és péksütiket tettem el ( diszkréten ) ebédre, sőt még gyümileveket is kis 0,5 l-es flakonolba. A vacsora meg még bőségesebb volt. Le sem bírom írni mennyi minden volt. Szerintem nem érdemes all. ink.-ra befizetni, mert így is állandóan ettünk. A napközbeni italokat pedig kinntről hoztuk. Ha elsétátok az Oázis nevű kis boltba sokkal olcsóbb, mint a szálloda melletti, és a kis arab fickó is sokkal kedvesebb.
János az idegenvezető elmondja mi merre van.
Sok kagylót szedtünk, ezek inkább olyan kisebb félék, de a gyerekek nagyon élvezék a gyűjtögetést. A piacon pedig vettünk még sivatagi rózsát stb. Erről is fog beszélni János, mit hol érdemes venni.
Az egyik magyar animátort Lindának hívják, de teljesen mindegy, mert minden animátor teljesen "nemzetközi", az én gyerekeimnek a gyerekprogramok animátorai tetszettek, a képeik ki vannak rakva az előtérben.
A gép oda-vissza pontos volt, de Ferihegyen várni jobb, ha viszel mesekönyvet, vagy pl. mi MP3-as lejátszót vittünk nekik hallgatni. A gép du. 18.40.-kor indult, és a teraszról a reptéren láttuk megérkezni, 17.30.-kor, és mi azzal indultunk Djerbára.
Igen most repültek először. Tetszett nekik, és 2 és fél órát ki lehet bírni. Behívtak a pilóta fülkébe is, óriási volt. A gyerekeket nagyon szeretik.
Jaj a kalózhajót ki ne hagyjátok. !!!Csúcs szuper volt. De jobb ha Jánosnál fizettek be, nem pedig a parti araboknál, mert azt nem garantálja senki, hogy jó lesz.
A krokodilokhoz nem mentünk inkább köveket vettünk az árából, és fürödtünk helyette.
Egy dolgot sajnálok csak, hogy nem vettünk több emléket, pl. bőr táskát v. kerámiát.