sélli Creative Commons License 2006.07.26 0 0 38

Na kérem tisztelettel: eljött a NAGY NAP... MA szemrevételeztem készülő lakásomat...

 

Remekül indult a reggel: megérkezésem után 3 perccel egy akkorát pereceltem az építkezés kellős közepén 30 munkásember előtt, hogy még azóta is magamon röhögök... mert persze a szőke nő hogy megy egy építkezésre? Na hogy? Papucsban... a franc se tudta, hogy nem lesz egy 'út' amiben nem süllyedek bokáig a trutymákba :)))

No, a lényeg: az összes lépcsőház remekül halad, kivéve a B-t, mert hogy én a B-ben fogok lakni... ugye? Tiszta beton volt még minden, a lépcsőházban alig bírtam felmenni a lépcsőn, mert még húzták be a fűtőkábeleket, meg ilyenek, uhogy nem tom.

A fickó mellesleg nagyon rendes volt (meg vicces is), azt mondta hogy úgy néz ki (!!!) szept végére, okt elejére átadják a kulcsokat... de én már nem táplálok hiú reményeket, majd az a biztos ami elmúlt.

A lakás sokkal kisebbnek tűnt mint amire számítottam... a fürdőszoba nemhogy egy személyes, de fél-személyesnek tűnik, bár az alaprajz és a mérőszalag azt állítja, hogy elfér benne majd a zuhanysarokkád, a mosógép, a wc, meg a mosdókagyló meg a törölköző-szárító is... ezt ismét nem tom elképzelni.... a konyhám szintén naon naon kicsike... vagy legalábbis annak tűnik.

Viszont ami kellemes meglepetés volt, az az erkélyajtós megoldás: tekintve, hogy nem szimpla standard erkélyajtó van, hanem nagyobb méretű és az is dupla. Uhogy legalább a fénnyel nem lesznek problémáim.

 

A megrendelt burkolóanyagaim még a kanyarban sincsenek, uhogy most már TÉLLEG átmegyek Patópálúrba és 'ejráérünkarramég' lesz a fő mottóm.