Törölt nick Creative Commons License 2006.07.24 0 0 221

Kedves Lady Wessex!

Ismét megpróbáltam figyelmesen elolvasni az általad indított két topikot, amelyek egyike arról szól, hogy harmincas létedre csak az idősebb és nős férfiak kedveskednek veled, míg a magadkorabeliek átnéztek rajtad, a másik pedig arról, hogy az internetes társkeresők segítségével nem tudsz partnert találni komoly kapcsolatora, házasságra. Mindkét esetben a kérdés nyilvánvalóan az, hogy vajon miért.

Örömmel jelenthetem, hogy a leírtak áttekintése után sikerült megtalálnom végre a választ erre az immár oly sokunkat foglalkoztató, gyötrő két kérdésre, amelyek nyilvánvalóan összefüggenek egymással, hiszen összeköti őket nemcsak a világ mint olyan, hanem Lady Wessex személye is.

Először is, bizonyos tényezők minden bizonnyal eleve kizárhatók. Ilyen például az, hogy --

- előnytelen a külsőd,
- követelőző vagy már az első pillanatban,
- kívánságlistát nyújtasz be a partnernak, akit még nem is ismersz,
- sugárzik rólad, hogy férjet-kutyát-házat-gyerekeket akarsz, de rögtön,
- nyomulsz,
- kompromisszumképtelen vagy,
- merev a viselkedésed,
- lenéző és előítéletes vagy.

Mondom, ezek a tényezők eleve kizárhatók. Ha végignézzük a fennmaradó lehetőségeket, akkor, Sherlock Holmessel szólva, miután az ember kizárta a lehetetlent, ami megmarad, az csak az igazság lehet, akármilyen valószínűtlen is ("when you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth").

Nos, az igazság az, hogy mivel a személyiségedben nincs olyan tényező, amely a sorsod alakulására magyarázatot adhatna, te nyilvánvalóan egy titkos nemzetközi összeesküvés áldozata vagy. Azt hiszem, ennek az összeesküvésnek részesei az illuminátusok, a szabadkőművesek, valamint a templomos lovagok titkos utódrendje, akiknek végre ebben sikerült megtalálniuk a közös pontot. Más megoldás elképzelhetetlen. Csak ezeknek a nagyhatalmú titkos szervezeteknek az összefogása és intenzív áskálódása magyarázhatja meg a sorsod alakulását.

Egyúttal pedig a világ végre megkapta az oly régóta keresett, egyértelmű bizonyítékot arra, hogy ezek a titkos szervezetek igenis léteznek és folytatják aknamunkájukat. Köszönjük neked.