Princ of Carpatia Creative Commons License 2006.07.24 0 0 12419
Üdv néked thehassan!

Elébb erre az utóbb írtadra reagálok, mivel civilként csak az itt, a fórumon beszéltekből dereng, hogy ahogy mondották régen is: Ha kerek, viszik. Ha szegletes, gurítják. Mámint ott ahol a gyűjtőnév: Reguláris erők. Olvasatomban: Ami józan paraszti ésszel megfogható, az.... Na haggyam!
Hogy ez a HM házatáján mért nem egyértelmű, azt én civil nem értem. Lehet, hogy mert oljan gyors a "kirepülés" hogy senki nem tud végigvinni egy gondolatot alfátó omegáig, mert mire a fi-hez ér már nem feladata. Jő az új, és nem fi-től folytatja, hanem kezdi alfánál. Csak egész mással. (A finél mán az általad említett pócon vagyon a dolog.)
Azt meg valszeg szintén Ti tudjátok, hogy ha a TH. fejleszt, hol lehet az a láncszem aki továbbviszi a dolgokat a csapatokhoz? (Nem Téged éertelek alatta, bár Te írod, hogy tovább viheted-é?) Valószínű, hogy nincs a "gépezetben" meg az alkalmazást megelőző, aki kimondja felelősséggel: Ez kell a csapatokhoz, szerezzék be a kellő mennyiséget.
Azon még ma is röhögcsélek, hogy ugyi esetenként napvilágot látnak olan esetek amik "bunda-szaguak" (Ázott bunda, mer a büdösebb.) Cumbájspíl: Géppuska álvány, valaki haverjának a cégénél sokpízér megalkotva, amit a magyar katona találékonyságával lehetett használhatóvá tenni! :-))) Mámint, ugyi, hogy negatív szögbe is lehessen dönteni. "CSAVAROS" eszű katonáink oldották meg, csavaralátéttel! (Kiváncsi vónák: Ma hogyan van? Még mindíg alátétezve? Pölö: Fekvő RPG-s a BUSZ elött száz méterre= 6 döbö M12-es alátét a csavar alá. :-))) Aki átvette(!?) nem gondolt arra, hogy ezzel esetenként nem csak vizszintesen kell lőni, hanem negatív szögbe fordítva is? Ja: Hogy ez nem volt beleírva az átadási vizsgálatba? Há persze, hogy nem, mert a megrendelés kiírásánál sem volt beleírva a bumázskába!) Valahol másutt kell keresni a minőségbiztosítást! Hogy hól? Én civil, mivel nincs rálátásom, nem tudom. De valszeg a "házon belüliek" tán tudják!
No, de ez nem a minőségbiztosítás! Arról még majd mengyá, civilként.

Öreg Csóka
Előzmény: thehassan (12397)