messengerina Creative Commons License 2006.07.23 0 0 134145
Gázló - a kísérő szemével

Mivel nem indultam a Gázló teljesítménytúrán, így a kísérő szerepét vállaltam fel.
Reggel 5:22-kor indultunk Bp-ről, 6:45-re értünk Veszprémbe. Érkeztünkkor még aránylag kevés autó volt a rajt/cél területen, de a percek múlásával egyenes arányban nőtt a számuk.
Szép lassan jó sok ismerős került elő a rendezőkön kívül. Befutott a Papa Kommandó (Istyu, Gyuri, Lászlójános, Koller Andor, Alu-sas, Pötty, Smore, SzeZo, 7omi) is, s mert Resuah velük teljesített, így a nevezés után pár perccel már úton voltak.

Istyuné Gabi és Gyuriné Zsuzsi is magukra maradtak, így úgy döntöttünk, hogy a fiúkat meglátogatjuk a túra egy-két autóval is járható helyén. A fiúk indulása után jó két órával startoltunk Veszprémből, hogy a Kőris hegyen lássuk újra a legényeket. Kisebb kitérők után végül Bakonybélnél megtaláltuk az aszfaltos erdei utat, mely a csúcsra vezetett. Csodás erdőn keresztül értünk a Kőris-hegy tetejére, a srácokkal majdnem egy időben. Frissítés és néhány mondat váltása után a kis csapat tovább indult, mi pedig mentünk vissza Bakonybélbe. Ott a Nomad-féle kocsmai ellenőrzőpontnál vártuk az urakat. Közben elsétáltunk a Szent Forráshoz és megnéztük az apátságot is. Végre megjöttek a Papák, immáron jónéhány topiktárssal kiegészítve (phu+barátja, Henger), s rövid pihenés, frissítés után ismét útra keltek az Utolsó Nagy Emelkedőre.

Már csak a célban találkoztunk velük, látszott rajtuk, hogy erejüket kivette a nagy meleg és a 130 km táv teljesítése. Azért pár perccel a célbaérés után már tudtak mosolyogni is! :) Nos én ennyit láttam belőlük, képeket később teszünk fel. Resuah enyhe napszúrást kapott bónuszként, de ma reggelre már jobban lett. Phu-t is elég érdekes állapotban hagytuk a célban, remélem már jobban van!

Istyu, Gyuri: Gabinak és Zsuzsinak ezúton is mégegyszer köszönöm a jó társaságot, nagy aranyos két hölgyet ismerhettem meg, klasszul éreztem magam velük! Puszi nekik! :-)