personata Creative Commons License 2006.07.22 0 0 68
OTP-és történet kell?Hát most eldobod az agyad!!!
A minap szerencsésen ellopták a pénztárcámat vele természetesen a bankkártyámat is.Azonnal berohantam az OTP-be és letiltottam.Ott az ügyintéző hölgy közölte velem hogy új kártyát,pótkártyát majd csak egy hét múlva kérhetek és az meg három hét mire megjön.Szóval dolgom végeztével,már megnyugodva hazatértem.
Rossz érzésem volt, ezért nem vártam egy hetet, két nap múlva újabb sorszámot húzva megérdeklődtem,amit első izgalmamban nem tettem, hogy miért kell nekem egy teljes hetet várnom az új igénylés lehetőségére?
Kerekre nyíltak a szemei, hogy ezt meg ugyan ki mondta?Mert hogy ilyen nincs.No és hol van a letiltásról kapott nyilatkozatom?Micsodáááám? -kérdeztem én.Nekem semmilyen papírt nem adtak az intézkedésükről.
És láss csodát-a kártyámat le sem tiltották.....:(
Éppen a guta ütögetett,amikor mutogattam a két asztallal messzebb ülő kolléginájára,hiszen ő csinálta,még telefonált is az ügyemben.Az aktuális ügyintézőm közölte velem, hogy ilyen esetben semmilyen telefonos ügyintézés nem szükséges,mert minden gépi, amit tennie kell.
Hát összegezve: gyors megcsináltuk a rendes letiltást, azonnali pótkártyaigénylést,no és persze szerződéssel, így kaptam róla egy OTP-és igazolást is, amit mindketten aláírtunk.
JÓ SZTORI MI ? Hát ne legyen az ember lánya időnként kiakadva rájuk-ja ez az egész nem volt egyébként 10 perc sem, amit effektíve dolgozott a hölgy az ügyemben, a többi pletyiszintűnek volt mondható, mert nem tagadom ő is ledöbbent a kollégáján.
Előzmény: OBER26 (61)