rtsrulez Creative Commons License 2006.07.19 0 0 113
Akkor adok neked egy tippet.

Az emberek nagytobbseget az erdekli, hogy neki meg a gyerekeinek mi a jo. Ha probalod neki mutogatni a szerencsetlen csirkek hanytatott sorsat, az max 5 percre viseli meg a lakossag 99.99%-at aztan megy es megveszi a legolcsobb csirket amit kapni lehet.

Ha inkabb arra probalnad a kommunikaciot kihegyezni, hogy az igy tartott csirkek, ahhoz hogy eletben maradjanak folyamatosan antibiotikumokat kell zabaljanak, es a szar etrendjuk is tele van mindennel amit az ember nem szeretne viszontlatni a sajat etrendjeben azzal nagyobb eredmenyt ernel el.

Probalj azzal ervelni, hogy a falun tyukudvaron kapirgalo csirke nincs tele vegyianyagokkal/gyogyszerekkel es meg a husa is sokkal finomabb mint a nagyuzemi csirkee. (tortenetesen mind a ket allitas igaz is...)

Merthogy erre esetleg elgondolkozik a vasarlo, hogy 'he inkabb akkor azt az organikusat veszem meg, ami dragabb ugyan, de jobb az ize, es meg csak rakot sem kapok tolle'.... Mert akkor mar lehet hogy hajlando melyebben nyulni a penztarcajaba. (legalabbis az aki megengedheti maganak) .


Ez mukodne. Sarga bikiniben flangaszni meg nem fog.
Előzmény: oncogito (112)