Se bonyolultnak, se nehézkesnek nem hat, ez egy tisztességes edzés, egészségedre, de tényleg!
Én nem hagytam abba, tegnap is voltam, egy jó kis Hegyalja Fesztes hét után, ma szétmegyek az izomláztól.
Én sem dumálok a teremben, nem is barátkozni megyek oda, hanem hogy a hitvány testemet karbantartsam. Ez az első. Másodsorban ki kéne nézni valahogy. Azért annyira nem szar a helyzetem:)
Szerintem te velem kapcsolatban igencsak képzavarban lehetsz. Szerintem téged is motivál sokminden, és biztos voltak neked is hullámvölgyeid, bánataid, örömeid, amik hátráltattak vagy épp segítettek sportkarriered közben. Elég Csipes Ferencre gondolni, aki lenyomta a világot VB-n és Olimpián, majd kissé zűrös lett az élete (motiváltság hinya?), amit a felkészülése bánt, a következő Olimpián bukta is lett belőle. Vagy Farkas Péter esete/karrierje...
Egyálltalán nem nehéz, mindenki a maga igénye szerint állítsa be a súlyokat, vagy akár a gyakorlatokat.
Erről van szó. Ezért nem kéne cinikusan nyilatkozni a 80 kilóról. Meg úgy általában.
Amúgy nincs harag:)