motyo_1999 Creative Commons License 2006.07.19 0 0 496
Szóval áthoztad ide a témát :) Hát jó.

Természetesen nem értek egyet :)

A Star Wars nem attól sikeres az új generációk számára is, mert belepiszkáltak, hanem mert eleve egy pörgős, kalandosabb film, ami annyira forradalmi volt, hogy ma is megállja a helyét (és aminek ráadásul jó nagy hírverést csap az az öregebb generáció, amely azon nőtt fel).

Az Alfa elsősorban az agyat mozgatja meg, és mellesleg gyönyörködteti a szemet az akkor televízión elérhető legszebb modellekkel és űrjelenetekkel.
Nem pontosan értem, hogy "újraszínesítés" alatt mire gondolsz. Ha egy Star Wars-szerű Special Editiont, újravágással, CGI-vel újracsinált jeleneteket stb, akkor az ellen minden idegszálam tiltakozik.
Ha viszont simán kép- és hangminőség-javítást, akkor ez már megtörtént. Ezen a fórumon is írtam már arról az új DVD-kiadásról, ami minden eddiginél gondosabban közelíti meg ezt a kérdést. A kép olyan, mintha tegnap vették volna fel, a hang pedig újrakeverve 5.1-ben. Ennél többet nem lehet tenni az ügy érdekében.
(Amit adtam neked, az az előző DVD-kiadásról készült - ennek ellenére meg vagyok lepve, hogy rossznak találtad a minőségét, merthogy már az is igencsak jóra sikerült. Talán az XviD rontott rajta valamelyest....)

Azt viszont kétlem, hogy az új kiadás fellendítené az "Alfa-ipart". Ezt ugyanúgy a régi rajongók veszik meg, hogy még egy különlegességgel gazdagabbak legyenek.
Előzmény: tippancs (495)