breien Creative Commons License 2006.07.18 0 0 360

Nézd  alto.

1989-től,   1991-ig,  ott   voltam a  sűrűjében.

Pontosan  tudom,  kik ,  mit,  és  sajnos  azt  is,  hogy  miért  csináltak.

Tudod,  azért  egy  jogállamban,  már  letöltendő  "életfogytig"-ot  kaphattak  volna  /  most  meg  megjátszák  a  "tisztességes  grál-lovagot",  tetszelegnek,  pózolnak  a  rivaldafényben. /

Tudod,  a  fene  se  törődne  velük,  ha  legalább értenének  ahhoz,   amihez   annyira   ragaszkodnak,  s  a  hatalomért    feláldoznak  mindent.

32  évet  Ózdon  éltem.  1980-ban  elkezdődött   Ózdon   az, ami  országosan,  csak   1990-ben.  /  15 000-en  dolgoztak  az   ÓKÜ-ben   1980-ban.  1987-ben,  amikor  eljöttem  onnan,  már  csak  5 000  voltak /  Kpatunk  ízelítőt  abból,   milyen  egy  "vérvörös  kommonista"  ha  a hatalmát  félti.  Tudod,  ami  ott  volt,  gyalog-galop,  ahhoz  képest,   amit  1990   után  műveltek  /  legvérmesebb    rémálmaimban  sem   gondoltam  volna,  hogy  emberek  ilyen  mélyre  is  lesűlyedhetnek.  -  Ők, megtették,  s  amint   a  mostani  példa  is   mutatja,  még   azon  is  túltesznek-  /

Mond,  minek  kell  még  bekövetkezni   ahhoz, hogy  levonják  a következtetéseket,  s  lemondjanak,  átadják  az   irányítást  olyanoknak,  akik  értenek  is  hozzá,  s  főleg,  tisztességesek.

Még  finoman  is  fogalmaztam.  Gondolj  bele,  a csehek,  akik  legalább  úgy  ismerik a "közös  múltunkat"  mint  mi,  "  a pokolba  Budapesten  keresztűl  vezet  az  út  "  fogalmaztak  tegnap.  /  dolgoztam  cseh   szakemberekkel  együtt,  s  hidd  el,  nem  túloztak /

Kifejtenéd   kérlek  bővebben  msz.  "Rajtuk   kívűl  mindenki  normálisan  tudta  átadni  a  hatalmat.  A  fiúk  nem"

Az  igazat  megvallva,  engem  a  "normálisan "  jelentése  érdekelne, a  Te  olvasatodba.

breien

Előzmény: alto (338)