Törölt nick Creative Commons License 2006.07.16 0 0 146
Szia!

Egyetlen egyben mindenképp egyetértek Veled: a 3 hónapos ADSL-mentesség, mint az új belépőknek (!) szóló akciók igénybevételének feltétele egy igen fura játék.
De ennek kiötlője első sorban NEM a T-Online, hanem alapvetően a T-Com (na jó: itt a Magyar Telekom Nyrt. a közös többszörös, elismerem, de a többi DSL társszolgáltatót, amely T-Com hardvert használ, ugyanúgy érinti!)

Azonban az nem jogos, hogy csak személyesen lehet felmondani (és az sem áll, hogy az ügyfélszolgálaton "eredményesebben" lehetne felmondani..).

Az sem jogos, hogy a TVNetWork-kel hasonlítod össze, mivel az nem lehet (objektíve nem lehet!) DSL, hiszen ha T-Com vonalad van, arra ab ovo érvényes a fenti 3 hónapos klauzula...

A KTV vagy mikró szélessáv lényegében más (erről itt és máshol sokszor elmélkedtem), már csak azért is, mert KTV esetében a renelkezésre állás és a megosztott sávszélesség mind rosszabb helyzetet produkál(hat)!


Ilyen tekintetben tudom ajánlani pl. a GTS-Datanet-et, ahol a hűségszerződés lejárta után egy-egy éves újabb hűségszerződéssel az új belépőkhöz közeli (néha olcsóbb) árakat tudnak prezentálni. A T-Online-hez egyebek mellett anno épp emiatt (általános véleményem miatt róluk) nem mentem anno...

Ami miatt azonban esetedet "negatív példa értékűnek" tartom, az az, hogy eközben az első DSL bekötések idején, 2001-ben (azaz fizikailag 2002-ben) a Datanet-nél 3 éven keresztül (!) bruttó 7.375,- forintos díjért kaptam először 384/96-ot, majd a kétszeri sávszélesség növelés okán az utolsó évben 1M/128-as ADSL szolgálatot.
Azaz az első 3 évben többet spóroltam reálértékében, mint te nyertél a T-Online-nál, és utána is reál értékében jó áron (jelenleg 1M/128-at 3 e-mail címmel és 15M web tárhellyel 8.976,- forintért - 10 hónapra kifizetve 12 hónapi szolgálatért, azaz havi díjra vetítve 7.480,- forintért)A magam részéről - amellett, hogy igen sok mindenben hibásnak tartom általában a mo-i szolgáltató szektort! - IGENIS hibásnak tartom azt a felfogást a fogyazstók részéről, hogy "ülnek, mint Jani a moziban" vagy "várják a sült galambot, hogy a szájukba repüljön": azaz igen felháborít, hogy úgymond az ügyintézés nehézségeire hivatkozva egész egyszerűen nem érvényesítik akaratukat, sőt alapvető jogaikat sem! (Tisztelet a csekély számú kivételnek!)


Üdvözöl
Maus Róbert
Robi
Előzmény: netfutar (145)