netfutar Creative Commons License 2006.07.15 0 0 145

Sziasztok!

Elmesélem hogy jártam a T-onlinline al!

Beléptem hozzájuk akkor amikor 7990 ft volt a net ( 1- éves hűségnyilatkozat ).

Remekül is ment minden én kínosan ügyelve mindíg kivétel nélkül időben feladtam nekik a csekket ők pedig megbízhatóan szolgáltattak. Egyszóval jóban voltunk:)

Amikor lejárt az egy év (kb ekkor volt egy pici áfa csökkentés is) akkor egy levélben közölték hogy 7990 Ft ról 9500 ra nőtt a az összeg amit havonta postáznom kell de hozzátették hogy jól jártam mert ez egyébként új belépőnek 10 500-ft. Pár hónapig kissé morcosan de fizettem ezt az összeget aztán úgy határoztam hogy körülnézek a piacon a net szolgáltatók között.

Meg is találtam a tv -net nevű céget ahol ugyanez a sávszélesség 5200+áfa azaz kb 6300 - ft ba került.

Bementem a T-online Duna plázai kirendeltségébe hogy lemondjam a szolgáltatást. Sorszámot szereztem és helyet foglaltam. Unalmamban elkezdtem olvasni egy reklámfüzetet. No ebben láttam egy 5900 ft-os ajánlatot ami nekem a gyenge sávszéleség ellenére megfelelt volna. Úgy döntöttem hogy ez jó lesz. Mikor sorra kerültem jeleztem a hölgynek hogy ez az 5900-ft os nekem megfelel és legyenek szívesek erre a csomagra modosítani a szerződésemet mivel az előző hűségnyilatkozatom már letelt. Igen ám de ekkor derült ki hogy mivel nem új belépő vagyok, nekem ez szintén 1 év hűségnyilatkozattal együtt 6500- ft. Ekkor betelt nálam a pohár és mégiscsak a válás mellett döntöttem. És le is esett nekem akkor hogy itt mivel kalkulál a cég. A Magyar ember, sajnos nem alaptalanúl, fél az ügyintézéstől inkább fizet többet de nem áll mégegyszer sorba nem töltöget ki papírokat. Ennek megfelelően a cég meg is nehezíti a lemondást elég erről csak annyit, nem belemenve a részletekbe hogy telefonon meg tudom rendelni a netet de a lemondáshoz be kell fáradni.Na szóval most 9500 helyett 6300-ft os csekk érkezik, azaz éves szinten 38 400-ft a megtakarításom illetve a jutalmam hogy bele mentem az intézkedések erdejébe. Csak hogy érzékeltessem ragaszkodva az éves összehasonlításhoz mível ennyi itt is a hűség nyilatkozat, most a t-online tarifájához képest 4 hónapot ingyen netezek ugyanazon a sávszélességen. Nem Tv-net ügynök vagyok!:) Itt is becsületesen fogom fizetni a számlákat és ha majd már régi ügyfél leszek el fogom várni a minimum azonos elbánást az újakkal szemben. Végszóként lenne egy költői kérdésem. Értem én hogy új ügyfeleket kell szerezni de nem kéne a régi, már bizonyított, jól és időben fizető korrekt ügyfeleket is megbecsülni, megtartani?