Zeus SH Creative Commons License 2006.07.14 0 0 453
Hát sajnos látod ez a baj az emberekkel. Pedig mennyivel emberközelibb, ha buszozhat az ember... A légkondi iránt személyes ellenszenvem van, megfájdul tőle a fejem, a torkom, és begyullad a szemem.

De az a lényeg, hogy pl ahogy BOLONDdal találkoztam, az nagyon szimpatikus volt. Azt a stílust kéne átvennie mindenkinek, aki nyaral. Ugyanis kutya közönséges BKV buszon érkezett a találkozó színhelyére, nem bérelt autót, meg semmi ilyen extra.
Mikor megérkezett, az jutott eszembe, hogy valószínűleg én is így közlekednék, ha valami idegen országba mennék. És mellesleg egy picit szégyelltem magam, hogy én meg (helyi létemre) egy barátommal, autón érkeztem. De azzal vigasztalódtam, hogy megszabott időre kellett mennünk egy helyre, ráadásul több helyre is mentünk, magyarul "muszály" volt autózni, ha minden feladatunkat el akartuk végezni, s időben hazaérni a családhoz vacsorára.

Megint eltértem a lényegtől. Hawaii-n érdemes lenne buszozni, mint ahogy bárhol a világon. Mondjuk nem árt előtte tájékozódni a helyi viszonyokról, mert pl Budapesten a 4-es és 6-os villamost senkinek sem ajánlanám.
Előzmény: tkacsa (452)