Zeus SH Creative Commons License 2006.07.14 0 0 451
Nézd, lembi mester... Az a baj, hogy általában a tipikus "hülyeforma" embereknek van pénzük, s miattuk "muszály" Hawaii-n is minden sarokra bevásárlóközpontot, vagy épp "drága és értelmetlen, importált cuccot" árusító helyeket rakni. Akiknek pénzük van, azok Hawaii-ban csak a további pénzek forrását látják.

Nem fognak törődni vele, hogy pár hozzánk hasonló embert mi is érdekelne. Sem te, sem én, sem jó pár ember nem pénzt költeni menne Hawaii-ra, hanem csak nézelődni. Vulkánt mászni, szörföt próbálni, korallok közé merülni. Ezek csupa "olcsó" dolgok, amikből nem lehet nagyot kaszálni.

Viszont sok normálatlan úgy érzi jól magát, ha temperált hőmérsékletű szobában alhat, légkondicionált étteremben, fehér terítős asztalnál ehet, s ha bemegy valahova vásárolni, szereti tudni, hogy a boltban is mindent ugyanott talál, mint odahaza. Ezek kedvéért érdemes mindenfélét odavinni, az ő "kényelmükert", s ez már jó hasznot hoz.

Ha "vendégségbe" megyek, akkor én nem szeretem "otthon érezni" magam. Fontos hogy jól érezzem magam, de úgy, ahogy ott szokás, s nem úgy, ahogy otthon.

Na ez a turistacsapda-szindróma is jó kis téma ;) Erről is lehetne aztán irkálni marha sokat. Látod, tkacsa is mit írt a forgalmi dugókról.. a sok normálatlan azt is "megteremti" magának, s még inkább emlékezteti a népeket az otthoni körülményekre ;/
Előzmény: lembi (448)