Törölt nick Creative Commons License 2006.07.14 0 0 16451
Én is. Ja, efelejtettem mondani, hogy tegnap megvilágosodtam. Mától tanfolyamokat tartok, elkezdtem írni a könyvemet, talán egyházat is alapítok. Remélem számíthatok rád, mint első tanítványomra. Tudod, a megvilágosodás az olyan, hogy, jajj, nagyon nehéz szavakba önteni, de megpróbálom, szóval minden kitágul, és össze is szűkül egyben, és megérted, hogy minden te vagy, de egyben nem is te vagy, meg ő is, és mi is, meg az univerzális szeretet. Érted? Nem? Akkor gyere el tanfolyamra hozzám. Olcsón megszámítom. Amennyiben csinos hölgy vagy, még olcsóbban. Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget. Buddha éveken át (a mahájána hagyomány szerint életeken át) gyakorolt, hogy elérje, de most az én jóvoltamból elég feljönni az indexre, és elérheted ugyanazt, amit ő elért. Potom összegért, megjegyzem.

Meditáció, amitől csak megfájdul a térded? A buddhista szövegek tanulmányozása, amitől csak elromlik a szemed? Egy valódi tanító felkutatása, aki rámutat arra, hogy csak a saját elméd korlátai között rohangálsz, s mindezt megvilágosodásnak hiszed? FELEJTSD EL! Mind tévednek, nem tudnak semmit, én majd mondom a frankót!
Előzmény: nora sister (16450)