_fatu_ Creative Commons License 2006.07.13 0 0 1150
jó reggelt
megnéztem a paradicsom virágait: a belső rész csak egy-két esetben volt nyitva, úgyhogy egyelőre nem csináltam semmit. majd ma. találtam néhány kisparadicsomot, de nem túl sokat, szóval mindenképpen be kell segíteni, mert magától nem megy semmire.
automata öntöző: betettem ezt az akváriumi csapot, és nagyon jól le lehet vele folytani, de a kis átmérő miatt nem engedi vissza a levegőt, ígyaztán ki kellett szurkálnom a palack alját (ami felül lesz), hogy ne álljon el a vízfolyás. elmélet oké, a fürdőben gyakorlatban is nagyon oké, be is állítottam a csapot egy ideális csöpögős tempóra. ma reggel megpróbáltam beüzemelni, fenét volt jó... még van mit tökéletesíteni rajta! a kárd ugye sima, nincsenek szintkülönbségek, de hát a virágládában a föld nem teljesen sík, és olyan kis nyomás van a folytás miatt, hogy nem jött rendesen a víz, ahol kicsit felfelé kellett volna mennie. úgyhogy most csak tesséklássék ott van az egyik ládán, szerintem fél óra alatt le is folyt az összes víz. este újabb próba, tervek már vannak. :)
remélem nem novemberre fog érni, a csomagolásán az van, hogy július-szeptenber... remélem úgy is lesz!