ZsuR
2006.07.11
|
|
0 0
182
|
Probald indirekt tuzon sutni a szarnyasokat (oldalast is) es akkor tobabb sutotd, egeszen addig amig a hur elvalik a csontrol. Az alap pac valami savas anyag es so, bors. Ha csirkemell szeletet grillezel (csont bor nelkul) akkor azt sutes elott 10-3 perccel megsozod, borsozod es meglocsolod citromlevel. Grill elott jol lecsurgatod es a forro grillre teszed. Egyszer forditod csak - amikor mar szp szine van, kb 6-8 perc. A masik oldal szinten. Ha hust sutsz jo minosegu marhahust vegyel, es probalkozz szaraz fuszeres bedorzsolessel, (so, bors, ha van hagymapor, paprika - de nekem csak a so eleg). Sutes elott par csepp olajjal kend at a hust, szord ra a fuszert es tuzre vele. |
Előzmény: ath (181)
|
|