Axióma Creative Commons License 2006.07.09 0 0 2116
Hat en a 30+dryvit-et valasztottam de hat embere valogatja. Az elso telen rafutottuk a gatyankat, meg szerencse hogy az a tavalyi volt es nem a mostani lesz. Vizes hazat nem szabad dryvit-ozni, na meg persze a penzbol is kifutottunk. A 38-asnal meg tul draga a dryvit ahhoz kepest, amit hoz rajta (3 centit meg enm erdemes feltenni mert tobb a jarulekos koltseg mint az anyagar, a 9 centit nem rakjak 3x-os aron egyedul a nikecell az ami kobmeterre megy, meg akkor mar kell dubel, de az osszes tobbi koltseg, allvany, halo, ragaszto, nemesvakolat, mind-mind a fal-nm-rel aranyos, a munkadij is majdnem). Nalunk 8 centi van tervezve es osszel megy fel, a 9-et csak az oszthatosag miatt irtam.
Egyebkent van olyan ismerosom, akinek meglett a 38-as fal, es utan osztott-szorzott, jobban jott ki a 2-3 centi dryvittal, mint sima vakolassal, igy azt tett fel. Lehet, hogy picit dragabb volt de legalabb kicsit szigetel is, mindenesetre a kulso normal vakolas + szinezes araval kb. azonosan van.
Ha bejutok arra a gepre ahol fentvan elkuldom a mi koltsegvetesunk linkjet (na ez csak az elozetes, meg tavalyi, de vegleges nincs, nem nagyon mertunk csinalni...)
Előzmény: orcas (2115)