H-turul Creative Commons License 2006.07.07 0 0 292
Muramita, muramista!

Önjelölt Pattogó Passzátszél Pótlék! (ez az utolsó három szó ALLITERÁCIÓ[/bg] volt, a jelentését keresd meg az Idegen szavak szótárában.)
Neked majd 8 óra kellett, míg kiizadtad EZT a magasröptű ám ugyanakkor mélyenszántó gondolatlavinát? No, ilyeneket olvasva érzem magam úgy, mint a kis Jézus. No nem jászolban fekszem, hanem barmok vesznek körül. Picipoci, ne abból indulj ki, hogy neked minden 3 tagú vagy annál hosszabb szót az Értelmező kéziszótából kell keserves munkával kisilabizálni.

No mindegy, a keresztyéni könyörületnek is van határa, értelmetlen dolog felsőbb matematikára oktatni valakit, aki húszig is csak akkor tud számolni, ha meztélléb van. (letolt gatyával esetleg huszonegyig).
Szóval szegény halmozottan hátrányos gyermek, előbb művelődj kicsit, aztán, esetleg jelentkezhetsz továbbképzésre. És lásd kivel is van dolgod, még utoljára segítek. Elsőnek talán néhány könnyebb képregénnyel kezdd, mondjuk a rágógumi csomagolásokban találhatók indulásnak talán nem lesznek túl nehezek, ugye a Batman és Superman tele van 2 szónál hosszabb mondatokkal, az pedig neked még megoldhatatlan, mondhatnám magas, mint vakondnak a GSM-torony. Aztán, ha már eljutottál a Spiderman szintjéig, johetnek a nehezebb olvasmányok, (Benedek Elek, Pósa Lajos) később a szintednek megfelelő versek (Szabolcska Mihály, Szittya Attila Bendegúz). No, ha eljutottál idáig, jelentkezz. Hosszú életű családból származom, van rá esély, hogy megérem azt a 20-25 évet.

Ne csüggedj, Helen Keller is milyen sokra vitte!
(Igaz, ő mentálisan rendben volt.)
Előzmény: Finnugor (285)