Nézd Siphersh.
Asszem, már tisztáztuk, hogy a XXI. században, a globalizáció rákényszerített mindannyiunkat arra, akár magánemberként is, hogy a mindennapi életűnk elviselhetővé tétele érdekében, politizáljunk.
A politika értékrendek bemutatása, a lehetőségekhez mérten népszerűsítése.
Tehát, amint már azt írtam, az életemet a konzervatív értékrend szerint élem.
Mi ennek a lényege?
A saját egyéniségemnek legmefelelőbb formában alakítom az életemet, ügyelve arra, hogy tiszteletbe tartsam mások értékrendjét, jogát arra, hogy az általa fontosnak, egyénisége szempontjából lényeges dolgokat ne sértsek. Ezt viszont, másoktól is elvárom.
Hogyan néz ez ki a gyakorlatban?
Lehetőségeimhez mérten / no meg a hatályos jogszabályokat figyelembe véve /hozzájárulok a közterhekhez . Ami nagyon bosszant, hogy az arra illetékesek, mind a mai napig nem képesek elszámolni a befizetett adóforintokkal. Ettől már csak az bosszant jobban, hogy ugyanúgy kezelnek mindenhol, mint azokat, akik a minimumot, vagy semmit nem fizetnek. Tizenhat év alatt, ennyit sem lehetett elérni? Ami ma ebben az országban van, az totális káosz! Ezt vezettem le pl. a múlt héten a VMT-karzatban, a Hankook és a Michelin , mint multinacionális cégek üzletfilozófiája, a hazai értékrend -hiánya eredményeképpen. Akkor azt írtam, msz. alapvetően két gazdaságfilozófia áll most egymással szemben. A mi szemszögűnkből nézve, az eredmény egyértelmű. / 1 mrd Huf-ot adott a Michelin kamatmentesen a magyar vállakozóknak, amikor a pm. visszatartotta az ÁFA visszaigényléseket, a Hankooknak 90 mrd Huf-ot adnak öt év alatt az adófizetők pénzéből. Ennek a két összegnek a hatékonyságát vesd össze, s akkor kitűnik mi a külömbség a két gazd. filozófia között.
Miért fontos a számomra a "drogfogyasztásokról".
Ha figyelmesen elolvasod az általam leírtakat, akkor tapasztalni fogod, hogy az én "drogfogyasztásom" másoknak semmilyen kárt nem , nem veszélyeztetem mások biztonságát / soha nem űldöztem senkit eddig, inkább kitértem előllük - sajnos ez fordítva nem mondható el, s ez már nem csupán a politikai kúltúra hiányát veti fel kishazánkban, de az általános inteligencia hiányát is demonstrálja. Nézd meg, a közlekedés biztonságunk hiányát, a "közlekedési morál" szintjét itthon.
No látod, erről szól az élet, ezekre kell alternatívákat nyújtani, bemutatni az embereknek, hogy választani tudjanak közte, mi a megfelelőbb a számukra?
breien