NoCigi Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2858

Sajnos a szövegértelmezési gondok megint tetten érhetőek a hozzászólásodban.

Én azt állítottam, hogy közelebb áll az önzö dohányosok felfogása a náci felfogáshoz. Nem azt állítottam, hogy egy az egyben ugyanaz.

 

 

Azzal, hogy valaki dohányzik azzal többlet jogot szerez magának egy mellette lévő, másik ember egészségének rovására. Tehát ha nem gyújthat rá a dohányos ember egy másik ember mellett, akkor az nem azt jelenti, hogy kevesebb joga lenne a dohányos embernek hanem pont ugyanannyi joga van mint a mellette álló nemdohányzó embernek. Mert mindketten nem dohányoznak és egyik sem árt a másik egészségének.

 

Tehát ha jönne valami szigorú nemdohányzóvédő az nem korlátozó törvény kategória hanem a nevében is benne van, hogy a nemdohányzók egészségét védi. Köztük a gyerekekét.

 

2006.06.27. Az Amerikai Egyesült Államok legfőbb Tisztiorvosa a legújabb kutatási adatok alapján kiadta a legaktuálisabb jelentését a dohányzás káros hatásairól.
A jelentés legfőbb megállapítása, hogy most már egyértelmüen bizonyítható, hogy a passzív dohányzás árt felnöttnek és gyereknek egyaránt.

A jelentés még egy fontos tétele, hogy a dohányfüst mérgező hatásának nincs egészségügyi határértéke. Akármilyen kis mennyiségben is mérgező.

Bővebben:
http://www.surgeongeneral.gov/library/secondhandsmoke/

 

Neked is csak ajánlani tudom a mellékelt képet amely egyszerű módon érzékelteti a dohányfüst nemcsak dohányzóra káros hatásait. Ha bővebbre vagy kiváncsi, akkor olvasd el az ajánlot linken található jelentést.  Bár szinte ugyanarról szól amit már Dr. Szilágyi Tibor is  leírt, de te az Ő tanulmányait elfogultan hibásnak itélted meg. Az adott linken található jelentés is alátámasztja, hogy nincs benne semmi hibás megállapítás....

 

 

 

Előzmény: TZiky (2852)